Ралица ще се бори за оцеляването си срещу Георги и Джаферович

Най-добрите седем воини в “Игри на волята: България” се впуснаха във втора битка на финалистите на Арената на приключенското риалити. В този дуел най-ценните качества бяха спокойствието и балансът, които Алекса доказа, че притежава. Той спечели имунитет за съвета на финалистите, както и един допълнителен номинационен глас.

ГАЛЕРИЯ: "Игри на волята: България" - сезон 4 на 23 ноември

За втори път Ралица не успя да се справи с предизвикателствата на индивидуалната битка на финалистите. Нейната ръка започна да трепери, поради което тя изгуби баланс и първа изпусна своята кула. Загубата беше съдбоносна и автоматично я превърна в първия номиниран състезател, който ще се бори за оцеляването си в утрешната елиминационна битка.

Мани от „Игри на волята: България“: Хората тотално ни подкрепят за саботажа

Още с пристигането си в Резиденцията, жените се събраха, за да обсъдят общата си стратегия за номинации. Ралица реши да насочи вниманието на останалите финалисти към Филип, като сподели пред всички, че иска да се изправи именно срещу него на Арената. Тя прецени, че с този ход ще успее да избегне битка срещу един от близките си хора - Джаферович.

Мирослава и Мани са първите отпаднали финалисти в “Игри на волята: България”

Същата вечер финалистите се събраха за втори път край огъня на племенния съвет. С напредването на състезанието, то стана непредвидимо за състезателите, които трябваше да номинират не един, а двама души. Гого и Филип се почувстваха застрашени и решиха да закупят по един допълнителен глас. Гласуването определи, че срещу Ралица ще се изправят Георги и Джаферович, въпреки опита на двете жени да не се борят една срещу друга.

Първа битка на финалистите в “Игри на волята: България”

Каква безмилостна елиминационна битка очаква тримата номинирани финалисти на Арената? Ралица, Георги или Джаферович - кой ще докаже качествата си по трасето и кой от тях ще напусне състезанието завинаги? Кой е първият сигурен полуфиналист в “Игри на волята: България" ще стане ясно тази вечер в 21:00ч. само по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг за следващия сезон на www.nova.bg/igri.