Техният дует спечели сърцата на публиката във във втората вечер в подкрепа на каузата „Глас за всяко дете“

Специалното издание на предаването в подкрепа на децата продължава три вечери и се реализира съвместно с УНИЦЕФ.

Ето какво споделиха ДесиСлава и нейната дуетна половинка Елена броени минути след победата във втората вечер на благотворителния мини сезон.

Над 60 000 души подкрепиха каузите на УНИЦЕФ след втората вечер на “Като две капки вода за всяко дете”

„В този благотворителен сезон на „Капките“ не се усеща състезателен характер. Голямата победа тук е каузата. Това, че още в първия ден бяха събрани средствата, които не сме предполагали, че ще съберат за целите три дни. Изненадах се, защото не се представих много добре заради това, че пях болна. Усещах, че оплесквам нещата и Ели е обречена покрай мен. Но тя е чудесна и благодарение на нея спечелихме сърцата на публиката. Щастлива съм, че тя е мой партньор“, споделя Деси Слава.

23 500 нови месечни дарители подкрепиха УНИЦЕФ на старта на „Като две капки вода за всяко дете“

И тази вечер сумата, която е събрана е рекордна. Стискаме палци и утре да е така, за да се помогне на повече деца. Вярвате ли, че можем да се учим на повече добро или то по-скоро е вродено?

И двата варианта са валидни. Има хора, които се променят в живота си. Не са били най-добрите хора, допускали са някакви грешки, наранявали са хора. Но се случва нещо, което преобръща разбиранията им на 360 градуса и те стават съвсем различни. Има и много примери, описани в книгите, за хора, които са се променяли по средата на живота си. Иначе като цяло добрият човек се ражда такъв. Но останалите трябва нещо да ги преобърне към доброто.

Тази вечер в 20:00 ч. по NOVA предстои финалът на благотворителния мини сезон „Като две капки вода за всяко дете“, който ще бъде посветен на каузата, насочена към най-малките деца до 3 години– „Най-добър старт за всяко дете“. Целта е да бъде обърнато внимание както на физическото здраве, така и на социално-емоционалното и познавателното развитие на малкото дете, защото колкото по-рано бъдат открити затрудненията в развитието на детето, толкова по-голям шанс има то да ги преодолее. Затова УНИЦЕФ България ще работи заедно с правителството за изграждане на национална система за ранна интервенция. Със средствата от кампанията УНИЦЕФ ще подкрепи 1500 семейства в страната и ще обучи 150 професионалисти.