Изпълнителката споделя детайли за участието си в благотрворителното шоу

Маги Джанаварова след участието си в благотворителния сезон на „Като две капки вода за всяко дете“ и победата си в третия лайф, където пя в дует с прекрасната Боги, днес е гост в „На кафе“. Пред Гала изпълнителката споделя вълненията си от участието си в шоуто за имитации и от това да е бременна с първото си дете.

За преживяването на сцената на „Като две капки вода за всяко дете“

„Беше уникално вълшебно преживяване. Случи ми се в момента, в който мога и искам. В първия лайф доста танцувах и разтресох бебето. Работата с децата беше едно от най-хубавите неща. Не спирам да казвам на всички, че да даваш е много по-хубаво от това да получаваш. Вселената го вижда и чува това нещо и то се връща. Не спрях да говоря на близките си за това прекрасно момиченце. Богомила е невероятно същество - дзен създание. Екипът са си свършили много добре работата в подбора на децата към всеки артист, но също така смятам, че и съдбата се е намесила. За мен Боги е като абсолютния подарък. Това е дете, което всеки би искал да има. Когато е изнервена и напрегната, тя чете книжка. На първата репетиция видях едно дете, но в последствие се разкриха възможностите й. Тя израсна много до последния лайф. Голяма роля според мен са изиграли родителите й и целият екип на „Бон бон“. Прелестни деца, които не спират да работят и са страхотни професионалисти. Но Боги е моето детенце и съм благодарна и щастлива, че се събрахме“, признава Маги Джанаварова.

Маги Джанаварова и Боги пожелават много любов на всички деца от сцената на „Като две капки вода за всяко дете“

Маги признава, че се чувства облекчена, че вече е споделила новината, че очаква дете и не се налага да крие състоянието си, но разказва, че не обича да носи обемни дрехи, а такива, които подчертават фигурата й. Естествено първите хора, които разбират добрата вест са най-близките от семейството й.

„С годините страховете стават все по-големи и притесненията са повече. Задавам си въпроси дали ще мога да се върна след майчинството отново на сцената. Но после осъзнавам, че няма нещо, с което да не мога да справя и всичко зависи от мен самата. Ако аз съм щастлива и бебето ще го усеща и то ще е щастливо. За мен няма правилно време, а по-скоро правилен човек и лично усещане“, споделя пред Гала вълненията си бъдещата майка.

Люси Дяковска: „Като две капки вода за всяко дете“ е изключително интензивно приключение

„В началото бях много крайна и тъй като съм вегетарианка казах, че няма да променям начина си на хранене. Но после почувствах държанието си като егоизъм спрямо детето, което нося. Първото нещо, което много ми се дояде и опитах беше кренвирш“, разсъждава за здравословното хранене и изключенията Маги.

Певицата признава, че последната седмица е била доста интензивна за нея и се е чувствала изморена. Тя е забавила темпото, но според нея е добре да се спортува.

Повече истории от детството й, гледайте във видеото.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.