В студиото на „На фокус с Лора Крумова“ водещите на любимото шоу за имитации повдигнаха завесата за предстоящото в бляскавото шоу тази вечер

За новите попълнения в журито, за дългогодишното приятелство и за специфичното чувство за хумор

„Веско Маринов е изключителен мъжкар с много хубаво чувство за хумор и за самоирония. Бил е мой гост в „Забраненото шоу на Рачков“. Бях му приготвил ВИК системи, поднасях му пешкири, хавлии, халати, а той се забавляваше. Дори му разказах и виц. Това е широкоскроен човек и музикант“, споделя Димитър Рачков.

„При подбора на журито един от най-важните критерии е да имаш чувство за хумор и да издържаш на него“, допълва Геро.

Кристина де Бройн: Щастлива съм от обединяването около каузата в „Като две капки вода за всяко дете“

„Дадохме жокери за това кои са участниците и призовахме зрителите да познаят кои са те. Всичко ще се разкрие след няколко часа. Имаме и един дует. Зрителите най-много се затрудниха с него. Че „дуетът е женен за арменския волейбол“.

„Познаваме се отдавна. Аз съм завършил с випуска преди Геро. Познаваме се от 25 години. Бяхме работили в „Пълна лудница“. На театралната сцена не сме работили заедно досега. Работили сме в „Голата истина за група Жигули“, във „Възвишение“.

„Винаги, когато стане едно разместване – както в случая това на двойката Зуека и Рачков, има един период на нагласяне на зъбците. Той беше много къс при нас, защото сме работили и по други проекти заедно. Познаваме се доста добре и смятам, че нещата се нагласиха добре“, разказва Геро.

Веселин Маринов: За мен е чест да съм част от най-гледаното шоу в България „Като две капки вода“

„Аз имам дългогодишно партньорство със Зуека, близо 15-годишно… Бяхме като семейство. Истината е, че все актьор е строго специфичен и индивидуален. Радвам се, че между нас с Геро се получи химия. Трябваше ни някакво време да се нагодим, защото и двамата сме доминантни. Докато Зуека умееше да пуска. Сега „теглим каручката“ с еднаква сила“, допълва Рачков.

Вродено ли е чувството за хумор?

„Винаги се шегуваме с баща ми. За мен той е един актьор без диплома. Номерът е с какви хора ще се обкръжиш още от дете. Аз имах щастието да бъда в компанията на момичета и момчета със страхотно чувство за хумор“, разказва Геро.

„При мен и майка ми, и баща ми, едно време, когато се събираха с приятели, а и сега винаги са били двигателя на купона. Баба ми е била самодейна актриса”, споделя Рачков.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.