Бутонът на късмета ми отреди да бъда красивата и талантлива Шаная Туейн

Големият победител от първи епизод на единадесети сезон на най-любимото шоу за имитации сподели емоциите от представянето си на сцената в образа на рок легендата Йордан Караджов.

„Като две капки вода“ подобри рекорда за най-силен старт на сезон в цялата история на NOVA

„Супер щастлив съм, защото притесненията и енергията от това да участваш в „Като две капки вода“ е много интересно. Не е като да излезеш на концерт и да пееш своите песни. Различно е и се притеснявах, но съм изключително благодарен на Данчо Караджов, който е мой много близък приятел. Щастлив съм, че успя да дойде и през цялото време го виждах в публиката. Това ми даде спокойствие да покажа колко много го обичам и колко го уважавам като човек. Надявам се да съм се справил. Благодаря на хората,  че го оцениха. Забавлението и купонът продължават.“

Тома е големият победител в първи епизод на „Като две капки вода“ – сезон 11 (СНИМКИ+ВИДЕО)

„Адски щастлив съм, че сме се събрали такива готини хора. Надали някой ще играе някой друг зад сцената. За следващия лайв бутонът на късмета ми отреди Шаная Туейн. Смея да кажа, че много я харесвам като жена и като певица. Тя има много специфичен глас, но ще трябва да се преобразя, обличайки леопардов костюм.”

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.