Откривателката на детски таланти беше част от журито на благотворителния сезон на „Като две капки вода за всяко дете“

Тя имаше възможността да оценява таланта на децата в благотворителното шоу за имитации, в което NOVA телевизия и УНИЦЕФ България в три поредни вечери събираха средства в помощ на децата на България. Пред репортер на „На кафе“ Илиана Раева разказва защо трябва да вярваме в собствените си сили.

Според нея често има възможността таланта на дете да не бъде забелязан и това се случва когато учителят, треньорът или родителят не е достатъчно внимателен. Треньорката по художествена гимнастика смята, че имаме очи да видим доброто, но за съжаление понякога даваме шанс и на злото.

„Работя с млади хора и талантливи гимнастички. Каузата, за която работим е голяма и това е успехът на българската художествена гимнастика пред целия свят. Това е нещото, което ме зарежда и ми дава сили“, споделя какво я зарежда положително Илиана Раева. „Към това ще добавя и семейството, любимият ми човек, дъщерите, внучките…“

Каква е формулата на успеха?

„Човек трябва да вярва в собствените си сили. Трябва да се учи, подхранва и да се дава тази увереност на малкото дете и на младия човек“, категорична е треньорката.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.