Големият победител във втори лайв на любимото шоу за имитации сподели какво му е коствало, за да се преобрази в поп иконата Мадона

След като грабна победата във втората нощ на имитациите с култовото парче Vogue на музикалната икона, Владимир Михайлов призна какво го е затруднило най-много в пресъздаването на образа.

Владимир Михайлов е новият победител в „Като две капки вода“

„Когато ми се падна Мадона, интуицията ми подсказа, че ще се наложи да се скъсам от работа. Така и стана. Но всички даваме всичко от себе си, за да стане качествено шоу. А то става с много работа. Танците са най-трудната част за мен.  И то в женски образ. Освен това съм на токчета Текстът е доста дълъг, а трябваше да го знам наизуст. Не успях да го науча тотално, за да успея да го игнорирам. Този образ ми донесе както много мъка, така и много радост. Има образи, с които не можеш да се пребориш. Както например тази вечер Христо Петков беше Роси Кирилова. В неговите обувки щях да се представя по същия начин. Но си личи, когато го правиш с желание, с мярка и с някакъв поглед към оригинала. Разбира се, помага и целият екип от гримьори и стилисти, които са невероятни“, разказа Владо Михайлов.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.