Зрителите ще могат да проследят първия старт за сезон 2023 в Бахрейн в ефира на DIEMA SPORT 3 4K

Нова Броудкастинг Груп ще излъчва и състезанията от Формула 1 в 4К резолюция в телевизионния канал DIEMA SPORT 3 4K, част от пакета DIEMA XTRA. Медийната и технологична компания вече предложи на своите зрители в отлично качество на картината двубоите от ФИФА Световно първенство по футбол Катар 2022 и мачове от Висшата лига на Англия.

Тази година календарът на Формула 1 е още по-богат с цели 23 състезания, всяко едно от които може да бъде проследено в DIEMA SPORT 3 4K. Първият старт за сезон 2023 е в Бахрейн. Зрителите ще могат да го гледат в 4К резолюция на 5 март, неделя, от 17:00 ч. Освен състезанието, ще бъдат излъчени още тренировките и квалификацията на вълнуващата надпревара.

„За пореден път Нова Броукдастинг груп доказва, че предлага най-богатото спортно съдържание в телевизионния ефир. След като излъчихме Световното първенство по футбол в Катар в 4К резолюция, дадохме възможност на футболните фенове да следят мачове и от Висшата лига с перфектно качество на картината. Това, което предстои да предложим за първи път в България са състезанията от Формула 1 в 4К. Ексклузивните спортни програми ще бъдат обогатени с допълнителни коментарни студиа и професионални анализи“, коментира Стефана Здравкова, главен изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп.

Не пропускайте да гледате Формула 1 в каналите на Нова Броудкастинг Груп, част от пакета DIEMA XTRA.  

Информация за Нова Броудкастинг Груп

Нова Броудкастинг Груп e една от най-големите мултиплатформени медийни и технологични компании в България, част от United Media, член на водещия телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа United Group.Развива се изключително динамично и предлага на клиентите и партньорите си голямо разнообразие от телевизионни канали, радио станции, уебсайтове, дигитални платформи и печатни медии. Следвайки най-високите стандарти, спортните канали и платформи на Нова Броудкастинг Груп предлагат достъп на зрителите и онлайн потребителите до едни от най-атрактивните първенства в света.