Хармоничната двойката споделя емоциите си след напускането на романтичното риалити и разказва каква е тайната на щастливия брак

Симеон е ветеринар, а Надежда е юрист и приключението „Един за друг“ за тази хармонична двойка вече приключи. Семейство Ванчеви от Хасково са гости в студиото на „На кафе“, където споделят повече за емоциите и преживяванията си в най-романтичното шоу. За краткото си участие те преминаха през няколко игри и предизвикателства, но доказаха на себе си, че са „Един за друг“.

Двамата като на шега се включват в предаването и решението в никакъв случай не е било еднолично. Спонтанно са решили да се пробват, но съвсем осъзнато са влезли в предаването. Надежда е нарочена като най-приказливата, докато съпругът й е най-мълчаливият участник във „Вилата на любовта“.

„Искахме тези емоции и ги грабнахме с две ръце. Смятам, че можехме да покажем още много в това предаване. Останалите нямаха време да ни опознаят реално и може би затова не ни подкрепиха на елиминациите. Според мен можехме да станем страхотни приятели с всички. Не се е случило вътре във „Вилата на любовта“, но ще се случи навън“, разказва Надежда.

Екстремни изпитания за мъжете в „Един за друг“

За любимите им моменти в шоуто

„Мен ме затрудни играта с кравата. Мислех си, че е нашата игра. Попаднах на най-трудната крава, която беше най-голяма и не искаше да помръдне“, признава юристката.

„Мен ме затрудни физическата издръжливост в играта за двойки. Може би не бяхме подготвени за толкова дълго изпитание. Беше тежка игра. Хареса ми играта с леда. При нея адреналинът беше много висок“, допълва Симеон.

„Тази нова спасителна игра не я очаквахме в шоуто, но беше с висок адреналин. Имах чувството, че ще разбия леда с цялата си енергия. Беше най-яката игра за нас“, обединяват мнението си влюбените.

Стратегическа игра за дамите в новия епизод на „Един за друг”

„Накарах я да дойде да живее от София в Хасково с магия, ако можем да кажем, че любовта е магия. Запознаха ни общи приятели в Хасково, които в последствие ни станаха кумове. Имаме няколко първи срещи, защото от първата среща нищо не припламна. Имаше втора среща, която беше странна, защото аз не отидох. Имаше финал на Шампионска лига и това ми беше извинението. Третата ни среща беше на Нова Година“, разказва Симеон за началото на връзката им, която е вече на 9 години.

„Майка ми е от Хасково и имам приятели там. Ходех често при тях на празници и така се върнах при корените си. Съдбата се намеси. Тогава си търсех сериозна работа и започнах такава в Хасково. След няколко месеца работата стана сериозна и останах в града. Почти веднага ми предложи брак, но аз не очаквах толкова бързо предложение. Беше желано, но неочаквано“, допълва Надя.

„Предложение беше на морето. Там бяхме Надето, сестра й и майка й. Бях подготвен и с бъдещата ми кума бяхме избрали годежен пръстен. Само тя знаеше за намеренията ми, а по-късно и сестра й. Нея вербувах да крие пръстена и да снима. Предложих й на плажа на Лозенец“, споделя повече за предложението си ветеринарят.

"За нас "Един за друг" беше поредната романтична и щастлива дестинация. Емоциите се помнят и няма значение колко рано сме си тръгнали. Самият факт, че ни избраха е успех за нас. Това е като класиране за Световното първенство или за Олимпиада", признават влюбените.

Повече за ролята на съдбата в тяхната връзка, за щастливия живот заедно, за мечтата им за още едно дете и за любовта им към пътуванията, гледайте във видеото.

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.