Новият епизод на риалити формата ще бъде излъчен в събота от 20:00 ч. по NOVA

Хлъзгаво, цветно и много интересно ще бъде предизвикателството в следващия епизод на риалити формата „Един за друг“, който зрителите могат да гледат в събота от 20:00 ч. по NOVA. След като се справиха най-зле в индивидуалните игри, първите номинирани двойки тази седмица са Милена и Цветелин, Галина и Владимир. Те ще имат шанс да излязат от лошата серия загуби с победа в новото изпитание, което за едни ще бъде истинско забавление, а за други ще донесе сълзи в очите.

Надежда и Симеон: Спасителната игра с леда в „Един за друг“ беше с най-висок адреналин за нас

Приказна атмосфера и наситена шоу програма очаква двойките във вилата на любовта, след като всеки от участниците трябва да понесе последствията от решенията на мъжете в индивидуалната игра вчера. Едни ще пеят, други ще танцуват, а трети ще се смеят. В играта за двойки емоции също няма да липсват. Партньорите ще трябва да маневрират успешно по хлъзгав под в импровизирано първенство по сапунено пързаляне. Зрителите ще станат свидетели на атрактивни изпълнения и невиждани тактики по пързалката на любовта, но кой ще успее да изпълни предизвикателството за най-кратко време?

Екстремни изпитания за мъжете в „Един за друг“

Неочаквана изненада ще напрегне ситуацията във вилата на любовта. Кои ще бъдат номинираните пет двойки? Коя от тях ще напусне любовното приключение завинаги, не пропускайте в новия епизод на „Един за друг“ – в събота от 20:00 ч. по NOVA.

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.