Талантливата певица сподели какви са най-големите трудности, с които се сблъсква в шоуто за имитации

След образите на Васко Жабата и „Грами“ кралицата Бионсе, следващата неделя Керана отново ще трябва да „смени“ пола си в шоуто и да излезе на сцената в образа на вокалиста на световноизвестната хеви метъл група Rammstein.

„Аз никога не съм доволна и затова не обичам да се гледам след шоуто. За мен беше удоволствие да направя образа на Бионсе, защото песента е чудесна“, сподели Керана.

Победителката в трети лайв на „Като две капки вода“ Керана: Пожелавам си да ми се падат песни, които носят послание

За новото предизвикателство пред Керана

„Според мен трябва да започна да правя лицеви опори отсега и никога повече да не спирам. Тил Линдеман е огромен мъж, който не съм сигурна как ще представя. Тепърва започвам да работя върху него. Но най-големият шок за мен тази вечер не беше това, че ми се падна той, а това, че Влади Михайлов ще имитира мен. Ще му помогна с каквото мога. Единственото, което ме притеснява е, че впоследствие моите музиканти може да не искат да свирят с мен, а само с него“, пошегува се тя.

Керана с първа победа в „Като две капки вода“ (СНИМКИ+ВИДЕО)

За образа на Васко Жабата

„Стискам палци да има повече образи, които да са по-благосклонни към мен и с които ще се справя по-добре. Тази песен заля интернет, но аз знам части от нея още от ученическите си години. Не помня поради какви причини, но си спомням, че в училище се пееше. След което заля Tik Tok и интернет като цяло, и да искаш, няма как да не я научиш. Тя просто беше навсякъде. Така че това, което не ме затрудни беше текста. Но това, което най-много искам е да изхвърля притеснението от себе си, защото просто задушава всички други емоции“, сподели изпълнителката.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.