Гледайте романтичното риалити тази вечер от 21:00 ч. по NOVA

След женската игра, в която дамите тестваха и похапнаха свински уши, агнешки глави, телешки език и още „вкусни“ деликатеси, е време на изпитание да бъдат подложени половинки им. Жените с радост тестват вкусовите качества на мъжете си, които ще трябва да разгадават здравословни храни като джинджифил, рукола, чиа, киноа  и др. Но това ще е само прелюдия към истинското предизвикателство, което предстои за силния пол. След женската игра във временното класиране е настъпила промяна и лидерите от предишната седмица са детронирани. На първо място за момента са двойката Димана и Христо, следвани от Кристина и Артьом. Влогърите Радина и Петър се позиционират в златната среда, но отново с най-малко средства в сметката си са Александрина и Иван, които са застрашени от елиминация.

Кулинарни изненади в новия епизод на „Един за друг”

Тази вечер в „Един за друг“ предстои да се разкрие чувствителността на мъжете и да се покаже, че и силният пол също плаче. Пред тях стои „леката“ задача да отговорят на 20 въпроса, свързани с половинката им. Необходими са минимум 12 верни отговора, но участниците ще бъдат максимално затруднявани. На мачовците ще им се наложи да плачат и да мислят едновременно, тъй като главите им ще бъдат поставени в аквариум, в който ще бъдат подложени на т.нар. „лучен специалитет“. Ще се окаже ли изпитанието за мъжете рецепта за щастие или за провал? Те ще трябва да впрегнат сили да отговорят на въпросите, като едновременно с това си поплачат. 

Емоционално гласуване и изненадващ обрат в „Един за друг”

Кои от двойките ще вземат играта и ще отговорят правилно за 4 минути? Ще има ли мъже, които ще бъдат затруднени и с недостатъчно познания за любимата си и коя двойка ще излезе от играта със сълзи на очи? Ще успеят ли да оправдаят доверието на половинките си и коя двойка ще отворя шампанско след спечелен залог, ще разберем тази вечер в най-романтичното риалити в ефира на NOVA. 

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.