Актьорите спечелиха сърцата на всички с образа на дует „Каризма“

Най-гледаното шоу в неделната вечер „Като две капки вода“ отново зарадва зрителите на NOVA с истинско забавление. В нощта на Оскарите звездните участници представиха новите си имитации пред телевизионната публика и гостите в студиото. Водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро за първи път представиха и изпълнение чак от САЩ. Христо Петков в образа на Елвис Пресли се включи на живо от Чикаго, а журито в състав Хилда Казасян, Асен Блатечки, Димитър Ковачев – Фънки и Веселин Маринов имаха тежката и отговорна задача да оценят както неговото изпълнение, така и на останалите осем.  

ГАЛЕРИЯ:  "Като две капки вода" - сезон 11 на 12 март
 

 

За първи път в сезон 11 на „Като две капки вода“ победата грабнаха Димо и Ралица. Те успяха да изправят публиката на крака още на припева на хита на дует „Каризма“ – „Минаваш през мен“, а образите им бяха разменени – Димо беше Галя, а Ралица - Миро. „Не съм се забавлявал така от толкова много време. Бяхте чудесни. Това беше най-хубавата имитация на песента, която съм виждал“, сподели самият Миро от първия ред в публиката.

 

 

Вечерта започна с победителката от миналата неделя Керана, която се появи на сцената в сценичния костюм на вокалиста на немската метал банда Рамщайн – Тил Линдеман, и получи похвала от журито за постигнатия тембър. Веднага след нея от асансьора слезе Тома, който отново изправи публиката на крака с изпълнение на фолк звездата Меди. „Какво да кажа? Освен прекрасната ти актьорска игра, ти си уникален вокалист. Аплодирайте Тома, който се справи страхотно!, призова Меди, който гледа изпълнението му на живо в студиото на „Като две капки вода“.

 

 

Христо Гърбов показа танцувални умения в компанията на балетистите от Funky Monkeys, в образа на една от легендите на рокендрола още от 60-те години – Чъби Чекър. След него публиката в студиото стана на крака за изпълнението на Кали като френската звезда Лара Фабиан. „Фантастична! Втората част от песента прозвуча едно към едно. Невероятно въздействие“, коментира Хилда Казасян за изпълнението. Бутонът на късмета отреди на Яна Маринова да се превъплъти в Краля на попа – Майкъл Джексън, с невероятната хореография от клипа „They Don't Care About Us”.

 

 

Шоуто продължи с първата имитация в сезона между участници. Владо Михайлов показа под прожекторите силната енергия на Керана и на живо с групата „Керана и космонавтите“. „Абсолютен звяр. Всеки детайл, абсолютно всеки. Уникално беше“, сподели Хилда Казасян след представянето. В ефира на NOVA прозвуча и специфичният език панджаби в изпълнението на Дара Екимова като пакистанската звезда Panjabi MC. “Страхотен грим. Ти се справи неочаквано за мен. Браво”, коментира Димитър Ковачев – Фънки.

 

 

 

 

 

 

Следващото изпълнение пристигна с жива връзка директно от САЩ. Христо Петков облече костюма на Краля на рока – Елвис Пресли и изпълни легендарната песен „Blue Suede Shoes” в реално време от Чикаго. „Спрямо условията и мястото, няма как да искаме повече от Христо. Беше страхотен“, сподели Веселин Маринов.

 

 

Бутонът на късмета отреди новите девет образа за следващата неделя. Тогава Яна Маринова ще бъде Милена, Христо Гърбов ще влезе в образа на Едит Пиаф, Христо Петков ще излезе на сцената като Стефан Вълдобрев, Керана ще запее като Арета Франклин, Дара Екимова ще се появи като Селин Дион, Владо Михайлов ще имитира PSY, Тома ще се превъплъти в Хари Стайлс, Кали ще облече дрехите на Горан Брегович, а Димо и Ралица ще бъдат Mr. President.

СНИМКИ: NOVA / Красена Ангелова

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.