Дует „Каризма“ донесе първа победа на актьорите, които с блестящото си изпълнение вдигнаха публиката на крака

Какви трудности срещат при подготовката за образите си и какви са очакванията им от следващите епизоди на любимото шоу за имитации?

Димо и Ралица грабнаха победата в „Като две капки вода“ (ВИДЕО + СНИМКИ)

„Когато Бутонът на късмета ни отреди дует „Каризма“ и то с разменени роли, бяхме стреснати и шокирани. Първоначално се зарадвахме, но когато продукция реши да ни размени ролите, много се притеснявахме с Димо да не стане пародия, да бъде органични в това, което правим. Защото е много трудно. Но искрено се надявам да сме се представили достойно“, споделя Ралица Паскалева.

„Хората са тези, които оценяват и ние се надяваме не просто да са ни насърчили, но и да сме се справили добре“, допълва Димо Алексиев.

Веселин Маринов: Очертава се един неповторим и уникален сезон на „Като две капки вода“

„Хвърляме голям труд с Димо и с екипа. Буквално репетираме във всяка свободна минутка. Защото и двамата знаем, че не сме певци, а актьори. Искаме да изпипаме актьорски образа, но имаме нужда от сериозни репетиции за вокалната част. Относно „късите клечки“ в „Като две капки вода“ – точно те правят предаването интересно. Ние сме отворени и знаем, в какво сме се забъркали“, разкрива Ралица.

„Специални благодарности за Искра Милкова и хората, които ни помагат да работим допълнително“, споделя Димо Алексиев.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.