Певицата, която като хамелеон се превъплъщава в различни образи, споделя повече за паник атаките, емоциите и предизвикателствата в шоуто за имитации

Популярната и обичана изпълнителка Кали разказва повече за преживяванията си и споделя емоциите си в студиото на „На кафе“.

„Винаги съм се подигравала на хора, които имат паник атаки, а аз получих такава преди да изляза да пея Лара Фабиан, защото безкрайно харесвам тази певица и творчеството й. Пулсът ми толкова много се вдигна, че направо се задуших преди да изляза на сцената. Усетих го в началото на песента, но динамиката й е такава, че тръгва по-лежерно и след това се развива. Много ми е трудно преди всички имитации. Не мога да повярвам какво се случва с мен. В момента, в който стигна до асансьора, пулсът ми се вдига неимоверно. Мисля, че и при останалите участници е така. Виждам ги зад кулисите колко много се стараят, притесняват и вълнуват как ще изградят образа си. За зрителите е едно забавно шоу с професионалисти, които се забавляват, но не е така в действителност. Аз имам 30 години опит, но на клубна сцена. На нея се чувствам като у дома си. На концерта, който направих изпях 12 песни и на третата се отпуснах и вече бях себе си. Тук в „Като две капки вода“ трябва да ме оставят да изпея поне няколко песни, за да видят потенциала ми“, споделя емоциите си в студиото на „На кафе“ Кали.

Димо Алексиев и Ралица Паскалева: „Късите клечки“ правят шоуто „Като две капки вода“ така интересно

„Преди бях един своеобразен критик, какъвто е българския фен, потребител и зрител. Но критиката не бива да бъде толкова сурова, защото „Капките“ са единственият риалити формат в ефира, който продължава да забавлява, а не трупа рейтинг върху интриги и конфликти. Пишат много хора в социалните медии, и положителни, и отрицателни критики. Ние често пренебрегваме положителните, а се фокусираме върху другите. Иска ми се когато ни критикуват да бъде обективно и градивно, и да ни дадат полезен съвет. Не съм съгласна да слагат категоризации, които те определят като личност. Самата аз критикувам технологичния процес на изпълнението и не си позволявам да лепя етикети“, изказва притесненията си изпълнителката.

„Не остава време за забавления зад кулисите, тъй като всеки е вглъбен да предаде супер емоция на зрителите. При всичките ми образи, с изключение на Лара Фабиан, много забавлявах гримьори и фризьори, защото не излизах от образ“, признава певицата.

Веселин Маринов: Очертава се един неповторим и уникален сезон на „Като две капки вода“

Какви са бъдещите й творчески й планове за един различен концерт?

„Позволих си да сложа джаз в наименованието на концерта, който предстои, защото в аранжиментите на парчетата в „Болкан етно джаз“ участват шестима джазмени. Самата аз не се определям като джаз певица. Направих тази музика с желанието да почна да правя концерти в тази сфера и поизоставих поп фолка на заден план. Не бях разбрана правилно, тъй като казах, че спирам да пея чалга по начина, по който се прави това. Искам да го правя по начина, по който го правят в съседните нам балкански държави. „Калиграф“ е името на концерта, който направих миналата година през април, а в клипа има дженг, който е към самата мен. Работя със страхотни музиканти, а клипа става много забавен“, разказва изпълнителката, която не се притеснява да сменя амплоато си на музикалната сцена и да се развива непрекъснато.

„Минала година получихме покана за концерт пред българска публика в Молдова. Приехме поканата и организаторите се бяха постарали да се чувстваме като световни звезди. От тях имаше хора, които се занимават с етно и джаз фестивали и обменихме опит и идеи. Направихме едно прекрасно парче, което се надявам да се хареса на българските меломани. Отказвам да се определям какъв стил музика пея. Изпълнявам това, което ми доставя удоволствие“, категорична е Кали.

Певицата разказва, че обича да рисува и от две години се опитва да създаде портрет на Кристина Патрашкова, с която споделя и се допитва за мнение.

Повече за живота в социалните мрежи, за любовта и новите предизвикателства, гледайте във видеото.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.