Емоционалното изпитание за двойки ще предизвика сълзи в очите на участниците

Блясък, красота и много любов ще завладеят сцената на своеобразен конкурс за красота в новия епизод на романтичния риалити формат „Един за друг“. След първите две индивидуални изпитания, начело на временната класация са Кристина и Артьом с впечатляващата сума от 10 000 лв. в своята сметка. Последните две позиции заемат Виктория и Георги с 2700 лв., и Галина и Владимир с 500 лв. Двете двойки обаче имат шанс да избегнат елиминациите, ако се справят с предизвикателството в новия епизод, но ще успеят ли, гледайте утре вечер в 20:00 ч. по NOVA.

Милена и Цветелин: В „Един за друг“ минахме през различни емоции и се забавлявахме с искрен смях

Изпитанието за двойки тази седмица ще е изпълнено с много неочаквани изненади за дамите, а мъжете ще имат важна роля. Те трябва да подберат подходящо облекло, с което нежните им половинки да се качат на сцената в бляскав конкурс за красота. Кавалерите ще помислят добре какво би подхождало на дамите им, така че да оберат овациите на публиката. Втората част от изпитанието ще бъде свързана с емоционални думи и обяснения в любов, които ще предизвикат буря от емоции и сълзи от щастие в участниците. Кой има най-добър стил и кой е най-големият романтик, не пропускайте в новия епизод на „Един за друг“.

Рицарски турнир за мъжете в „Един за друг“

Ще се справят ли успешно в мисията и ще уцелят ли вкуса на жените? Коя рокля ще предизвика най-силни аплодисменти? Чий думи ще бъдат най-емоционални? Кои ще са двете двойки, които ще се борят за оставане във вилата на любовта, гледайте тази събота в 20:00 ч. по NOVA.

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.