Гледайте романтичното риалити тази вечер от 21:00 ч. по NOVA

След изпитанието в епизода вчера, в което жените трябваше да вземат трудни решения и да пощадят партньора си за сметка на другите участници, в днешния епизод основни герои ще са мъжете, които ще изхвърлят боклук. До колко познават половинките си дамите и коя от тях е дала най-много правилни отговори в предишната игра? Въпреки загубата на всички двойки в индивидуалното предизвикателство в предишния епизод, водачи във временното класиране са Габриела и Десислав, следвани от Александрина и Иван. С най-малко финанси за момента разполагат водачите от предишната седмица Александрина и Феодор, а на предпоследно място са влогърите Кристина и Артьом.

Трудно изпитание тества състраданието на дамите в „Един за друг”

В днешното предизвикателство мъжете ще трябва да се заредят със сила, бързина и съобразителност. Те ще обхождат трасе на три етажа в жилищна кооперация и ще изхвърлят чували с боклук за определено време. Всеки чувал ще е с надпис с проблемите, които жените биха искали да изхвърлят от връзката им. Ще успеят ли  господата да се досетят какво мислят нежните им половинки и колко бързо ще се справят с изпитанието? Ще се справят ли участниците с изхвърлянето на боклука от връзката си - буквално и преносно?

Галина и Владимир се разделят с „Един за друг”

Кои са водачите във временното класиране и трудно ли приемат загубата останалите? Кои са най-пъргавите мъже във „Вилата на любовта“? Кои от двойките ще спечелят играта и направените залози? Как ще се разместят пластовете в седмичното класиране, предстои да видим в епизода на романтичното риалити тази вечер от 21.00 ч. в ефира на NOVA.

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.