Участието си в романтичното предаване продължават Поля и Здравко

След оспорвани елиминации романтичната надпревара в риалити формата „Един за друг“ приключи за Александрина и Феодор. Двамата се сбогуваха с вилата на любовта, тъй като не успяха да се справят с нито едно от седмичните изпитания. Младото семейство от Плевен се бори за оставане срещу Поля и Здравко, които обаче получиха подкрепата на по-голям брой от останалите участници. Три двойки прегърнаха Алекс и Фео, но това се оказа недостатъчно за продължаването им в предаването и така те станаха поредните партньори, които си вземат сбогом с любовното състезание.

Стая със загадки в новия епизод на „Един за друг”

Предизвикателството за двойки тази седмица тества добрата комуникация и бързата мисъл за участниците, които трябваше да излязат от стая със загадки. Най-добро представяне показаха Виктория и Явор, които добавиха 2000 лв. към своята сметка. Това обаче не им достигна, за да спечелят специалната привилегия и да станат „Супердвойка на седмицата“, а наградата отиде при Габриела и Десислав. Младите влюбени получиха важна задача – да спасят една от номинираните двойки. Те решиха да изберат едни от най-близките си хора във вилата на любовта – Радина и Петър.

Изхвърляне на проблемни отпадъци в „Един за друг“

В битката за спасение четири двойки се впуснаха в кално изпитание, за да продължат участието си в „Един за друг“. Те трябваше да пренесат огромно количество кал само с телата и дрехите си. С най-добро време бяха Димана и Христо, които заедно с вторите Виктория и Георги се спасиха от елиминации.

Космическо нашествие очаква участниците в първото изпитание следващата седмица. Какво е то и кой ще се справи най-добре, не пропускайте в новите епизоди – в сряда и четвъртък от 21:00 ч. и в петък от 20:00 ч. по NOVA.

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.