„За образа ми тази вечер на Видин Даскалов, се посъветвах и отидох на уроци при един оперетен певец Сашо Мутафчийски“, сподели обичаният актьор

В „На фокус с Лора Крумова“ е „Гръцката сирена на „Капките“, Сашо Романа на лайфовете, който направи изключително силен образ на Едит Пиаф актьорът Христо Гърбов.

„Подходих с голямо уважение към образа на Кичка Бодурова като певица. Не съм имал намерение да правя пародия. Така се получи заради букетите. Но мисля, че успях да напипам отношенията й с публиката. Тя танцува сред тях, те пеят. Мисля, че успях да предам същината й, когато прави концерт“, разказва Христо Гърбов.

„Повелителката на Космоса“ Керана пред Мариян Станков – Мон Дьо: Най-голямата ми победа е, че правя каквото обичам

„Когато ме поканиха да участвам в предаването, с удоволствие приех. После се замислих, че в шоуто трябва и да се пее. Но вече беше късно. Не съжалявам за решението си. Жена ми ме предупреди, че може да има обратен ефект. И в момента бера плодовете на избора си. Много се гордея с имитацията си на Едит Пиаф. Освен че успях да го изпея добре, докоснах много хора. Мои съученички от НАТФИЗ ми казаха, че съм ги разплакал. Оценката на моите колеги е най-голямото признание“, допълва актьорът.

Дара: Right Said Fred за мен е поредното огромно предизвикателство в „Като две капки вода“

„За образа ми тази вечер на Видин Даскалов, се посъветвах и отидох на уроци при един оперетен певец Сашо Мутафчийски, който три дни ми показва как да заоблям тона. Показа ми танци, но имаме малко време за работа. Радвам се, че ми се падна този образ. Имам страшно уважение към него. Той е име, което обича сцената и тя го обича. Бих вложил душата си в такъв образ“, споделя Христо Гърбов.

„Не съм участвал в такова предаване преди. Хубавото и провокативното е, че пееш на живо. Това е едно от най-великите шоута в ефира!"

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.