Певецът спечели първото място в образа на великия Фреди Меркюри

Любимото шоу за имитации „Като две капки вода“ поднесе на зрителите на NOVA нова порция положителни емоции и много музика тази неделя. Деветте имитации показаха отново таланта на звездните участници и направиха задачата на журито още по-трудна. Димитър Ковачев – Фънки, Хилда Казасян, Асен Блатечки и Веселин Маринов сами споделиха колко трудно става оценяването с всеки изминал епизод, защото изпълненията стават все по-добри. 

ГАЛЕРИЯ:  "Като две капки вода" - сезон 11 на 26 март
 

Христо Гърбов: Гордея се с имитацията на Едит Пиаф в „Като две капки вода“

 

В шестата вечер, пълна с блестящи имитации, зрителите на NOVA, журито и менторите единодушно с рекорден брой точки избраха за победител Владо Михайлов, който представи невероятно образа на една от най-големите звезди на всички времена - Фреди Меркюри.  „За първи път в Капките имаме такава имитация на Фреди Меркюри. Възхитен съм. Владо, поклон“, впечатлен беше Фънки след изпълнението на “Bohemian Rhapsody”, което вдигна цялата зала на крака.

 

 

Водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро посрещнаха първа на сцената певицата Кали, която се появи на мотор в дрехите на ексцентричната Лейди ГаГа, а Хилда Казасян и Фънки бяха единодушни, че това е било и едно от най-добрите й представяния до този момент. Веднага след нея от асансьора слязоха Димо Алексиев и Ралица Паскалева, които се превъплътиха в двете поп икони на нашето време – Мадона и Бритни Спиърс и спечелиха овациите на публиката и журито. В мъжки образ на сцената излезе Дара Екимова, която бе в образа на британската диско звезда Ричард Феърбрас от групата Right Said Fred, а Хилда Казасян не скри изненадата си от тембъра, с който Дара изпълни парчето „Too Sexy”.

 

 

Актьорът Христо Петков също успя да вдигне публиката на крака с преобразяването си като американската рок фурия Джоан Джет и песента „I Love Rock ’n’ Roll”. “Христо, с всеки следващ лайв ставаш все по-добър и по-добър, а това беше най-силното ти представяне на тази сцена”, каза Асен Блатечки за имитацията му. Керана излезе под прожекторите като суперзвездата Майли Сайръс и един от най-големите хитове на тази година – „Flowers”. “Изпълнението ти беше невероятно. Нямаше нито един момент, в който да не се случва нещо специално и страхотно“, коментира Веселин Маринов.

 

 

Шоуто продължи с имитацията на Яна Маринова, която се превърна в Гери-Никол с песента „Бутай“, а Хилда не пропусна да отбележи, че Яна също е показала най-добрия си образ в шоуто досега. Тома облече предизвикателните дрехи и запя с специфичния тембър на колумбийската дива Шакира, а изпълнението му вдигна гостите в студиото, журито и останалите участници на крака. „Справи се впечатляващо наистина. Страхотни движения, не знам как успя с цялата хореография. Беше гениално“, призна Асен Блатечки. Първата имитация на оперета в „Като две капки вода“ се падна на актьора Христо Гърбов, който представи истински спектакъл в образа на легендата на българската оперета Видин Даскалов. „Благодаря на предаването. Върна ме в един страхотни години. Браво, Христо, ти си велик актьор и комик“, каза синът на Видин Даскалов, който гледа от първия ред в публиката.

 

 

Бутонът на късмета отново отреди образите за следващото издание на „Като две капки вода“ на 9 април по NOVA, когато Яна Маринова ще бъде Стивън Тейлър, Кали ще влезе в образа на Ваня Костова, Дара Екимова ще излезе на сцената като Мими Иванова, Христо Петков ще запее като Prince, Димо и Ралица ще се появят като Веселин Маринов, Христо Гърбов ще имитира Кали, Керана ще се превъплъти в Сам Смит, Тома ще облече дрехите на System of a Down, а Владо Михайлов ще бъде Лили Иванова.

СНИМКИ: NOVA / Красена Ангелова

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.