Изпълнителят спечели безапелационно първото място с образа на великия вокал на Queen

Владо Михайлов вдигна на крака публиката в залата на „Като две капки вода“, впечатли журито с изпълнението си на “Bohemian Rhapsody” и спечели първото място в класацията в любимото шоу за имитации. Пред репортер на „На кафе“ артистът коментира таланта и работата, която стои зад изграждането на образа.

„Не съм очаквал победата, но се надявах да се справя с тази тежка задача. Това е човек – идол, емблема, модел за подражание. Той е един от най-любимите ми артисти за всички времена“, споделя минути след победата си в шести лайф на „Като две капки вода“ Владо Михайлов пред репортер на „На кафе“.

Владо Михайлов с безапелационна победа в „Като две капки вода“

„Понякога няма как да се получат нещата, но благодаря на екипа от гримьори и стилисти, защото тяхната работа всеки път е изключителна. Някой път се чувстваш по-близо до изпълнителя, друг път не толкова, но трябва да излезеш от себе си и да направиш образа. Тази вечер направих каквото можах. Забавлявах се, защото за мен това е любима музика. Израснал съм с нея и искам да благодаря на майка ми и баща ми, които са ме откърмили с такава музика. Призовавам всички да водят децата си на театър, изложби и концерти“, коментира невероятната прилика и постиженията на гримьорите и стилистите в щоуто победителят.

„Талантът не е достатъчен. Той е подарък от Господ и от тук нататък ти можеш да го неглижираш и да се занимаваш с нещо друго. Но обикновено човек си дава сметка какво е призванието му и ако това съвпада с неговите потребности, е страхотно. Имаш възможност да го развиваш и да не се чувстваш, че работиш“, прави своята равносметка артистът.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.