За първи път в историята на формата едни от най-атрактивните участници от миналия сезон стават част от екипа, който ще търси най-добрите участници за следващия сезон

Гого, Филип и Михаела ще търсят истински машини, а избраните от тях кандидати директно ще получат билет за големия кастинг на сезон 5 на най-екстремното риалити в ефира на NOVA.

Един от финалистите в сезон 4 Филип ще води днешния кастинг, а ето и какви качества ще търси от кандидатите, които ще се явят при него.

„Нещата, които ще изисквам, са основно качествата, които помогнаха и на мен да стигна до финалите в игрите. Най-вече сила и издръжливост. Ще има доста елементи от кросфита, но ето тези халки например също често присъстват в игрите. Ще правим набирания на халки, прескок на кутия, катерене, по въже“, разказва Филип.

Виктория Григорова: Как тества волята си извън „Игри на волята“?

По какъв начин имаш най-голям шанс да се докажеш в „Игри на волята: България“?

Лично аз разчитах на физически качества. И мисля, че главно това ме отведе до финалите. Получих от предаването уникални и незабравими емоции.

Трудно ли ще отсееш от тези участници, които днес ще явят при теб някой, който да стигне до големия конкурс?

Те ще покажат сила, издръжливост и воля. Ще се види кой е най-добрият и кой заслужава да покаже какво може и на Арената.

Алекса от „Игри на волята“ – нова победа на тепиха, романтичен годеж и предстояща „скромна“ сватба

За финал – защо си струва да участваш в „Игри на волята: България“?

Това е несравнима емоция, която може би се случва веднъж в живота. Заслужава си отвсякъде. Не се чудете, а кандидатствайте за следващите сезони.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг за следващия сезон на www.nova.bg/igri.