Тези, които се справят най-добре, ще спечелят билет за финалния кастинг за петия сезон на предаването

"Тренировката, която ще проведем днес, никак няма да бъде лека. Ето например, топката, с която ще играем, изглежда малка, но тежи 20 кг. Кандидатките ще правят с нея не едно, две или три упражнения. Смятам, че всеки нормален човек би се затруднил дори с половината от тренировката, да не говорим изобщо за цялата. Някои от момичетата вече се измориха и спират за почивки. По лицата им личи колко са изморени. В кастинга ще заложа на умерена сила, но за сметка на това дамите ще могат да покажат комплексност. Играта ще е многокомпонентна – ще има упражнения за сила, за издръжливост, за баланс и мислене. Накрая ще ги изненадам и с пъзел. Постарала съм се всяко нещо, което присъства в тренировката, да е елемент, който би им помогнал в „Игри на волята: България“, разказва една от най-силните участнички в риалитито от сезон 4.

Кастингите за пети сезон на „Игри на волята: България“ започнаха

Какви качества трябва да притежаваш, за да си сред най-добрите в „Игри на волята: България“?

Не може без физическа подготовка. Но са необходими още социални умения. Днес, тук, момичетата са много добре подготвени. Въпросът е коя ще бъде най-добрата. Надявам се един ден и дама да спечели формата. Ние бяхме на косъм. Имахме голям шанс. Доста жени достигнахме до финалната част при сливането. Стискам палци някоя от моите дами е да победителката в следващия сезон на предаването.

Започват кастингите за петия сезон на „Игри на волята: България“

В предаването изживях страхотни емоции, спечелих много нови приятели. „Игри на волята: България“ е преживяване веднъж в живота. Със сигурност бих го повторила. А дали бих променила нещо? Може би, на моменти стратегическите си действия, а може би отчасти бих засилила и физическата си подготовка. Защото виждаме как всеки следващ сезон предизвикателствата на Арената стават все по-трудни.

В търсене на най-добрите претенденти за голямата награда от 100 хиляди лева, кастингите продължават.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг за следващия сезон на www.nova.bg/igri.