Тя е ослепителното, различно и мелодично лице на поп фолка, а той момчето-бунтар на сцената, което носи рока в сърцето си.

„Музиката има една единствена цел и тя е да обединява. Песента е страхотна. Когато я създадохме с Миро, а тя е авторска и много специална за мен, тогава изпратихме и посланието, че музиката е чувство и предава емоции на хората. Затова не е готино да се слага в кутийки. Този проект наистина обедини двата жанра и показахме на хората, че не е добре да се ограничават. Когато нещо е хубаво – е хубаво.“

„Предизвикателството тук е, че аз съм съвсем различен вокал, а Тома е рокаджия и е в тоталната крайност. Но смятам, че ще се получи много добре. От цялото предаване, аз бях супер впечатлена от изпълнението му на Шиниъд О'Конър. Когато ме поканиха да изпеем дуета ни с Миро, бях много щастлива. От самото начало съм фен на Тома. Това е предаване, в което аз бях себе си през цялото време. Докато той излиза от себе си и аз не знам как го прави“, споделя Анелия.

„Умея да сменям тембъра на гласа си. Аз също гледах нейните изпълнения в „Капките“ в миналия сезон и най-силно впечатление ми направиха нейните изпълнения, които са извън зоната й на комфорт – като например образите на Kiss и Prodigy”, допълва Тома.

„Много ми е приятно да изляза на една сцена с Тома. Държа да подчертая, че той е много добър певец", категорична е Анелия.

Още за любовта и за новите им проекти, гледайте във видеото.