Играта за спасение предизвика искрени сълзи в очите на участниците

Буря от емоции предизвикаха поредните елиминации в романтичната надпревара „Един за друг“. Кристина и Артьом се изправиха срещу едни от най-близките си приятели във вилата – Виктория и Георги. Семейството от Бургас се сдоби само с една прегръдка, но вместо да напусне вилата на любовта, получи огромна изненада. Водещият Краси Радков съобщи, че тази седмица нито една двойка няма да напусне семейното състезание.

Гладиаторски битки за влюбени двойки в „Един за друг“

Изпитанието за двойки изправи дамите в поредица от атрактивни дуели, а мъжете им влязоха в ролята на стратези. Част от категориите бяха пренасяне на перо, ядене на хотдог, изпитание с лук, сумо и канадска борба, а с 11 победи от 14 игри най-добре с предизвикателството се справи Габриела. Така младата двойка се спаси от номинациите и получи финансов бонус от 3000 лв. Титлата „Супердвойка на седмицата“ пък отиде при Виктория и Явор, които имаха специална привилегия – да изберат кои от останалите участници да спасят. Партньорите решиха напред в играта да продължат Александрина и Иван.

Радина и Петър – сватба с „дървен“ годежен пръстен, мариачи и лимони (ВИДЕО)

Три двойки се впуснаха в предизвикателството за спасение - Викси и Георги, Димана и Христо и Криси и Арти. Играта за баланс и сръчност постави на тест комуникацията между партньорите, чиито нерви не издържаха на напрежението. След многократни опити да се справят със задачата, емоциите на Викси и Георги взеха превес и те се отказаха от изпитанието. Най-правилна стратегия показаха Димана и Христо, които успяха да се спасят от елиминация.

Следващата седмица предстоят последните индивидуални игри в предаването. В първото предизвикателство жените ще направляват своите половинки, които ще бъдат със затворени очи. Какво ги очаква, не пропускайте в новите епизоди на „Един за друг“ – в сряда и четвъртък от 21:00 ч. и в петък от 20:00 ч. по NOVA.

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.