Не пропускайте грандиозния финал на четвърти сезон в събота вечер от 20.00 ч. по NOVA

След повече от три месеца престой във Вилата на любовта, след напрежение и усмивки, след радост и сълзи, четирите влюбени двойки – Габи и Десо, Вики и Явор, Криси и Арти и Димана и Христо ще се впуснат в епична финална битка, слагайки вълнуващ край на четвърти сезон на най-романтичното риалити в ефира.

Станислава Ганчева: Предстои много тежък финал в „Един за друг“

Тази вечер предстои последната битка – тази, която обединява всички останали в едно. В нея участниците ще трябва да се вкопчат в партньора си и да не се предават, каквото и да ги застигне. Ще ги сполетят стихиите на четирите годишни времена. Задушаваща жега, ураганен вятър и леден дъжд са само част от предизвикателствата, с които ще трябва да се справят влюбените двойки по пътя към голямата победа.

Романтично предложение за брак 50 метра над земята в „Един за друг“

Коя от двойките ще устои на суровите изпитания на времето и ще грабне победата в предаването, без да изпусне „голямата награда“ от ръцете си, гледайте в събота вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Кой ще бъде големият победител? Грандиозният финал в сезон 4 на най-романтичното предаване „Един за друг“ гледайте на 20 май, от 20:00 ч. по NOVA.

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.