Епичната финална битка в сезон 4 предстои тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Големите победители от сезон 3 на риалити формата гостуваха в студиото на „Събуди се“, за да споделят как се е променил живота им след участието в най-романтичното риалити в ефира.

„Един за друг“ е едно прекрасно изживяване. Всеки път, когато го гледам се убеждавам, че победата е на Симона. Изпитанието е дамско. Моята половинка е не само чувствителна, но и силна психически и физически“, споделя Борислав.

Тежко изпитание тества любовта на финалистите в „Един за друг“

„Удари ме носталгията. Не сме превъртали нашия сезон. Сега гледаме новия. Боби ме хвали, но за мен, както вътре, така и в живота, ако двама души не се подкрепят и не гледат заедно в една посока, няма как да се случи каквото и да било. Така че за мен победата ни е обща“, категорична е Симона.

Станислава Ганчева: Предстои много тежък финал в „Един за друг“

„След участието ни в предаването станахме разпознаваеми, спират ни по улиците, поздравяват ни и ни се радват. Най-голямата промяна обаче е, че семейството ни порасна. Защото „Един за друг“ си е семейство. Споделяме си и хубавите и лошите моменти. Радваме се всеки път, когато прекарваме време с другите двойки от предаването. „Един за друг“ е преживяване, което може да бъде описано само от хора, които са го усетили. То е емоция, която те връхлита и остава за цял живот. Когато ни поканиха да отидем на гости на участниците в този сезон, ми се искаше да им донеса нещо, което да ги докосне, мотивира и вдъхнови – подарих им една моя малка молитва“, допълва тя.

„Стискаме палци на всички участници и им желаем успех. И четирите двойки ни харесват много. Радваме се, че България има толкова позитивни и млади хора, развиващи се в своите сфери.“

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.