Двойката разказва за емоциите в романтичното риалити, за победата и за неочакваните романтични жестове

Двойката Виктория и Явор са големите победители в четвъртия сезон на най-романтичното шоу в телевизионния ефир „Един за друг“. Те разказват, че са се запознали по Интернет и само година по-късно заживяват заедно. Появява се дете, но не и сватба. Решението за второ дете ги разделя за известно време, но преди влизането в предаването, решават да опитат отново и да затвърдят връзката си. Вики и Явор преминаха през редица изпитания и доказаха, че са „един за друг“. След грандиозната финална битка и стихиите на „Четирите сезона“, Вики споделя, че дълго време е треперела от студа, преживяването и вълненията. Двойката гостува в студиото на „На кафе“, където споделят емоциите от преживяванията си, вътре и извън предаването. Те са последната двойка явила се на кастинга и като на шега се записват за участие в най-романтичната надпревара.

„Влязохме в „Един за друг“ заради емоцията, за да се забавляваме. Искахме да изживеем нещо ново и различно. Участвал съм в други риалитита и знам, че това е емоция, която сам човек не може да си осигури“, разкрива мотивите им за участие Явор. „Смятаме, че докато сме изолирани, в едно затворено общество, заради това, че е състезание, ние се сплотяваме и играем като отбор. Другото нещо е, че ние се учим от другите двойки и те се учат от нас. Наблюдаваме взаимоотношенията им и се взимаме поуки.“

Победителите в „Един за друг“ Виктория и Явор: Заедно сме по-силни и можем повече

„Често хора ни спират, прегръщат ни и искат да се снимат с нас. Говорят първо за Кари, която преди няколко дни стана на 7 години. Много положителна енергия има около нас. Кари беше много щастлива когато се прибрахме след снимките. В епизода, в който се видяхме след почти 3 месеца раздяла, тя не знаеше как да реагира“, разказват за положителните емоции след като излизат от риалитито.

Защо толкова дълго време отлага предложението за сватба Явор?

„Не съм суеверен, но наблюдавам много хора, които се женят и скоро след това се развеждат. Исках да покажа на Вики, че можем да се обичаме без да се женим, но в крайна сметка, пораснах, помъдрях и осъзнах, че няма страшно да се ожениш“, признава Явор.

„Вече подписахме в тесен кръг. Голямата сватба ще бъде през август“, допълва любимата му.

За първите срещи и началото на връзката им

„В началото не му обърнах внимание, защото имах приятел. Когато видях една негова снимка, се впечатлих от очите му. Започнахме да си пишем и се стигна до първа среща в Зоологическата градина“, разказва Вики.

Виктория и Явор грабнаха победата в сезон 4 на „Един за друг“

„Решението за среща в Зоологическата градина е, защото аз не пия кафе и търсих нещо по-различно и динамично като локация. Там можеш да се разходиш и разглеждайки животните да се открият теми за разговор. Интересното е, че паркирахме с еднакви коли, оказахме се еднакво облечени“, дава повече детайли младият мъж.

В началото връзката трудно се развива, тъй като Вики се чувства ангажирана с друг, а Явор се включва в телевизионно предаване. Дълго време отсъства и не могатда се виждат. Но заради десетки романтични жестове от негова страна, като писмо в бутилка, букети и ключ от дома му, Вики се решава да се впусне в любовното приключение.

„Когато бях по-млад, ме беше срам да правя романтични жестове. Дори да нося букет по улиците. Но всъщност това е нещо много хубаво и е добре да погледнеш от гледна точка на жената. Тя ще зарадва много от малък, но мил жест“, признава мъжкарят с романтично сърце.

Скоро след като започват да живеят заедно, Вики разбира, че е бременна и двамата са много щастливи от новината.

Победителите от сезон 3 на „Един за друг“ Симона и Борислав: Ще стискаме палци на всички двойки на финала довечера

„Първоначално като баща исках момче, но сега осъзнавам колко е сладко да имаш момиче“, признава гордият баща на Карина.

Защо се решава да даде втори шанс на връзката им Виктория?

„Кари ми помогна за решението. Тя си пожела за Коледа мама и тати да се съберат. Нашата раздяла не е като стандартните. Не сме имали скандали и бяхме в супер взаимоотношения“, обяснява Вики.

Двойката разказва, че много обича да пътуват по света, но обща страст им е да посещават зоологически градини. Най-силно ги е впечатлила тази в Тайланд, която е огромен парк, в който животните са на свобода. Влиза се със специална кола сред дивите животни, но силно са впечатлени от шоу на горили. 

Защо Египет се превръща в любимата им дестинация, за пътуването им с кораб с прозрачно дъно и за организацията по предстоящата им сватба, гледайте във видеото.

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.