Най-младата двойка, която отпадна на финалната права на най-романтичното риалити, разказва за предстоящото си сватбено тържество

Финалистите от четвърти сезон на "Един за друг" Габи и Десо гостуваха в студиото на "На кафе", за да споделят емоциите си от участието в предаването и да разкажат повече за своята любовна приказка.

„Когато изгледахме финалната игра видяхме, че в един момент и двамата изгубихме баланс. Бях се отпуснала повече върху него и явно ни е било писано да отпаднем първи. Но не съжаляваме за участието си в предаването. И в най-смелите ни мечти не сме очаквали да стигнем до финал. Ние влязохме заради игрите и сме щастливи, че се класирахме четвърти“, споделят те.

Десо споделя, че любимата му игра в предаването е била тази, в която жените бяха скрити в плен в багажниците на автомобили, а любимите им ги търсеха из града. Габи от своя страна признава, че най-много се е впечатлила от игрите на високо и с голям адреналин. А като най-любима своя игра определя предпоследното изпитание над язовир Въча. „Когато ми е трудно и високо ми е най-хубаво! Обожавам игрите с адреналин!“, категорична е тя.

„Хората ни разпознават и ни се радват! Особено малките деца!“, споделят те.

„Попаднахме в една компания и с течение на времето станахме най-добри приятели. Имахме сходни възгледи за живота, ценностни системи. В един момент групичката ни се разпадна, той отиде да учи в София. Но се чувахме постоянно по телефона. Имаше дни, в които си говорихме по 10 часа. И двамата се страхувахме от това да не развалим приятелството си по някакъв начин. Отне ни доста време да направим решаващата крачка един към друг.“

Какво романтично предложение за брак е отправил Десо към Габи и до къде са стигнали влюбените с подготовката на сватбеното си тържество, гледайте във видеото.