Гледайте екшън трилърът тази събота от 20.00 ч. по NOVA

В неделя вечер зрителите на NOVA ще се насладят на неочакван спиращ дъха съспенс, приключения и обрати в екшън трилърът на режисьора Роланд Емерих "Белият Дом: Под Заплаха“. Голяма част от зрителите свързват режисьора и продуцента Емерих с блокластър заглавия като „Денят на независимостта“, който е отличен и с награда „Оскар“, с номинирания за отличието на Академията „Патриот“ с Мел Гибсън, спечелилият наградата BAFTA „След утрешния ден“ и фантастиката „2012“. Във филма, посветен на един от символите на САЩ Емерих превръща заличаването на Белия дом не само в истинско зрелищно изкуство, но и в забавление.

Сценарият на лентата е дело на Джеймс Вандербилт, работил успешно върху заглавия като „Зодиак“ и „Фантастичният Спайдърмен“. Начело на актьорския екип са Чанинг Тейтъм от „Внедрени в час“ и носителят на „Оскар“ Джейми Фокс, известен с филми като „Джанго без окови“ и „Рей“.

Историята е изградена около отхвърления кандидат за агент на Тайните служби полицай Джон Кайл. За младия и амбициозен мъж отказът на молбата му е вид форма на лична катастрофа. Тъй като не иска да разочарова дъщеря си с тази новина, той я развежда из Белия дом, но точно в този момент там нахлуват въоръжени мъже с план за превземане на най-сигурното място на планетата. Джон е този, който може да спаси дъщеря си, президента и цялата страна. Ще преодолее ли полицаят националния, военен и агентурен хаос и ще се възползва ли от единствения шанс, който получава, за да спаси всички от терористите?

Не пропускайте екшън трилърът „Белият дом: Под заплаха“ тази събота от 20.00 ч. по NOVA