Популярната актриса бе забелязана на снимачната площадка на риалити формата с любимия си Валери

Мария Бакалова, българската актриса с номинация за „Оскар“, се озова на снимачната площадка на най-мащабното риалити в България - „Игри на волята“. Тя бе забелязана да наблюдава отблизо снимачния процес на новия сезон, който ще превземе ефира на NOVA тази есен. Холивудската сензация беше в компанията на нейния любим – участникът от сезон 4 на „Игри на волята“ и син на златна олимпийската медалистка Мария Гроздева – Валери Григоров. Влюбената двойка пристигна от САЩ неотдавна, а преди дни празнува със семейството на Валери рождения ден на неговия баща – Валери Григоров – старши.

Мирела от „Игри на волята: България“ с първа самостоятелна песен

Те използваха първия слънчев уикенд, за да се разходят до южното Черноморие. Заедно с тях имаше и други участници от миналия сезон на „Игри на волята“, които също бяха любопитни да разберат дали новите битки са още по-ожесточени, от тези, пред които те се изправиха миналата година. Валери запази близко приятелство с част от тях и продължават да споделят общата си страст към екстремното приключение „Игри на волята“. Докато наблюдаваха зрелищна битка на Арената, те не спираха да коментират играта на новите участници. Мария също запалено се включи в обсъждането на битката.

Михаела от „Игри на волята: България“ търси най-добрите кандидатки за новия сезон

Снимките на новия сезон на „Игри на волята“ започнаха на 19 юни в Царево. Тази година рекорден брой участници се включиха в първата фаза на кастинга – над 8000 души. Най-добрите и най-подготвените от тях достигнаха до Арената, а един от тях ще спечели голямата награда от 100 000 лева. Пети сезон ще предложи още по-екстремни предизвикателства, а стратегията и социалната игра ще бъде от още по-голямо значение.

Започват снимките на петия сезон на „Игри на волята“, рекорден брой хора се бориха за място на Арената

През есента по NOVA зрителите ще се насладят както на екстремни битки, така и на красиви гледки, които ще покажат магията на българското Черноморие.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.