Статуетката бе връчена на продуцента Евтим Милошев

Тази вечер на фестивала „Златна роза" първа награда беше присъдена на втория сезон на хитовата криминална драма „Дяволското гърло“ –  „Есента на демона“. Защо тази награда пише история и какво да очакваме от новия сериал по NOVA – разказва Емил Дамянов.

ГАЛЕРИЯ ОТ НАГРАЖДАВАНЕТО, ВИЖТЕ ТУК

Големият победител сред сериалите на фестивала „Златна роза" тази година се казва "Есента на демона”. Престижното отличие беше връчено на продуцентa Евтим Милошев, който определи момента, като исторически.

Асен Блатечки: Не съм нито лошото, нито доброто момче във втори сезон на „Дяволското гърло“ – „Есента на демона“

„Моментът е исторически, защото за първи път има награда на "Златна роза" за сериали и продължаваме да правим история с NOVA. Нещо, което от години ни се случва по най-добрия възможен начин. Така, че тази награда, тази статуетка е и за NOVA”, споделя Евтим Милошев, продуцент на сериала „Есента на демона“.

Сериалът е продължение на хитовата криминална поредица „Дяволското гърло“, а в новия сезон ще има още повече динамични развръзки и неочаквани обрати.

„Зрителите ще видят една криминална драма, но всъщност това е една история за справедливостта. И тук, скрити зад едно зло, зад една поредица от серийни убийства, стои голямата тема за справедливостта. Кой може да раздава справедливост, а когато получим справедливост – равносилна ли е на страданието?“, разкрива Евтим Милошев.

Ексклузивно от снимачната площадка: Новият сезон на „Дяволското гърло“ – „Есента на демона“

А сериалът се очаква да заплени сърцата на почитателите на българското кино скоро.

„Зрителите ще могат да видят "Есента на демона" още тази година в ефира на NOVA. Срещата вярвам, ще бъде вълнуваща“, споделя продуцентът.

Очаквайте втори сезон на "Дяволското гърло" по NOVA.