Най-обсъжданият участник в сезон пет на най-екстремното риалити споделя какво не му е достигнало, за да стигне до големия финал

Той е един от най-запомнящите се участници от хитовото риалити „Игри на волята“ 5. Как отпадна от играта и как продължава животът му след напускането на Арената и защо хиляди скърбят за пропуснатата победа ще разберем от самия Пеньо Гатевски.

Георги Гешев е първият участник в сезон 6 на „Игри на волята“

„Не ми достигна късмет на последното препятствие заради това отпаднах. Ако можех да върна времето назад, не бих променил нещо конкретно в играта си. Исках да променя факта, че бях „откраднат“ от Амазонките. Но това нямаше как да се случи. Ако бях останал в отбора на Гладиаторите, щях да стигна до финала. Който е гледал внимателно предаването, ще разбере защо така и не облякох жълтия екип. Причината е, че бях подмамен и излъган от Амазонките. Беше ясно, че бях просто един „бушон“ в това племе“, разказва Гатьо.

Победителят от „Игри на волята“ 2 Милен се впуска в зрелищна битка на Арената тази вечер

Най-обсъжданият участник в сезон 6 на най-екстремното риалити споделя, че синовете му и цялото семейство са го гледали и са го подкрепяли. Когато се разхожда из пловдивските улици често го спират за снимки и автографи. Радват му се най-вече децата. А самият той иска да научи своите да бъдат стойностни хора – да отстояват мнението и позицията си. Признава, че и на него му се е случвало да плаче, но никой не го е виждал. Любимият му предмет в училище е бил рисуването и до днес, когато му остане време, сяда и рисува.

За противоречивия му образ в предаването

„И в племето на Гладиаторите, и в това на Амазонките аз играх еднакво. Но още в началото Виолета ми лепна много лош етикет. Когато отидох при Амазонките, хората ме опознаха и разбраха какъв човек съм в действителност“, споделя Гатьо и допълва, че всеки би могъл да стане победител в предаването. „В „Игри на волята“ случайни хора няма. Важното е победителят да е стойностен човек“, категоричен е той.

Шампионът Милен Цветков се завръща за нов подвиг в “Игри на волята”

Гатьо споделя, че поддържа връзка с някои хора от племето на Гладиаторите като Дани, Крум, Ники и Калоян. „Моите фаворити в „Игри на волята“ са Крум и Момчи. Надявам се един от тях да спечели! Ако аз имам възможност да се включа отново в Игрите, бих се подготвил по-добре с плуването и реденето на пъзели. Искам да кажа на всички хора, които ме подкрепят, благодаря ви от сърце!“

Не пропускайте следващия епизод на „Игри на волята“ в понеделник, 16 октомври, от 20:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“.

Епизодите от подкаста “След Игрите” гледайте в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.