Тя ще се изправи срещу претендентката Изабела, а Момчил ще заложи на една от двете

Зорница Стоилова, един от най-колоритните участници от сезон 4, се завръща на Арената на “Игри на волята” тази вечер от 20:00 часа по NOVA. Тя ще се бори за място в All Stars сезона на екстремното риалити. Срещу Зорница ще излезе Изабела Здравкова - нейна бивша много близка приятелка.

Двете дами многократно са се изправяли една срещу друга в състезания по модерен петобой и твърдят, че са по-добри от конкурентката си. Спорът обаче ще бъде решен на Арената.

Стратегът Крум Апостолов отпадна от "Игри на волята"

Ключова роля за развитието на екстремното риалити може да изиграе преценката на Момчил Василев, който си спечели правото да залага на кастинг битката. При грешка той ще трябва да изпрати един от Старейшините в племето на Гладиаторите. Ако познае пък, Момчил ще получи закуска, обяд и вечеря за себе си до края на участието си, включително и ако се намира на Дивата река.

Не пропускайте епизода на “Игри на волята” тази вечер от 20:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” гледайте в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.