Участникът разказва за битките, победите и загубите на Арената и в живота

Крум Апостолов е поредният отпаднал участник от екстремното риалити „Игри на волята“ и то седмици преди финала. Той беше попаднал в изолация в племето на Гладиаторите след отпадането на най-близките му - Цвети Станева и Калоян Митов. Участникът беше изпратен на елиминационна битка от червеното племе с надежда да се върне, за да се запази един от силните играчи, но беше победен на Арената от олимпийския медалист Красимир Дунев. Професионалният футболен съдия и бивш футболист се показа като амбициозен играч и добър лидер, и дори бе определян като евентуален финалист. В интервю за „Събуди се“ стратегът от Куклен разказва за загубите, които са го научили на сила, а победите за хъс за нови предизвикателства. С футболния съдия ни среща репортерът Драгомир Танев и операторът Таси Асенов.

Грешен залог на Момчил Василев изпрати Елвиса при Гладиаторите

„Разочарован съм от себе си. Отпадането ми не е само следствие на битката в петък, но и заради натрупани грешки през последните седмици. Грешките доведоха до тази битка. Поводите бяха доста, а тя бе финалната причина след моята стратегия“, признава отпадният участник. „На финалната битка не съм подценил Краси Друмев, още повече, че той имаше и предимство. Дори това ми действаше мотивиращо. Знаех, че трябва да дам не 100, а 1000% от себе си. В такъв вид битки, не гледам кой е срещу мен, а следя трасето и елементите от играта. Концентрирам се и трябва де се справя по най-добрият начин. Много ме е яд, че отпаднах. За разлика от много хора, аз съм влязъл да спечеля състезанието, а не да го изживея. Целта ми беше такава, стратегиите също и се стараех да бъда максимално комплексен. Исках да показвам качества на Арената, но и извън нея да съм си наредил картите правилно. Яд ме е, че допуснах грешки, които доведоха до отпадането ми.“

Футболният съдия определя себе си като колективен играч и според него е показал това в „Игри на волята“. Признава, че във втората част от играта е мислел повече как да опази Цвети и Калоян, а не себе си. При разпада да племето на Амазонките, той решава да вземе двете момичета в племето на Гладиаторите и определя решението си като стратегия.

Зорница от сезон 4 на “Игри на волята” се завръща за реванш

„Мен не ме е  страх от номинации, но знаех, че ако взема Мишо, застрашавам един от хората от моята коалиция. Знаех, че дори и да ме изпратят на елиминация, шансовете да се върна са големи. Взимайки решението за този ход, пазя и себе си, естествено, но също така пазех и тях. Нашата коалиция си беше един мини отбор в големия.“

„Със сигурност загубата ме смири и самата битка го показа. Сага като се гледам, виждам, че всички нерви и емоции са били излишни. Това е нещо, което бих искал да променя, но това са моите емоции и не съм се крил“, коментира емоционалността, импулсивността и избухливостта си на Арената и в живота.

Крум споделя, че най-голямата загуба в живота му е тази на баща му, който е бивш полицай, държащ на възпитанието и дисциплината. Съветът, който е научил от него е, че е важно в живота да е отличник. Трагичната загуба на родителя е причина за по-бързото му израстване в живота. До някаква степен той се превръща в мъжа в семейството, а също така и пример за по-малкия си брат. Според него баща му би бил доволен от участието му, тъй като е показал себе си. Най-ценният урок научен от баща му е да бъде човек сред хората. Мисълта, че той може да се гордее с него, го е мотивирала в трудните моменти в екстремното риалити.

Стратегът Крум Апостолов отпадна от "Игри на волята"

„Майка ми и баба ми, когато ме гледат по телевизията, се радват на участието и успехите ми. Не се задълбочават в социалната игра. Според баба ми взимането на саламите за племето, а не на грошовете, са ми изяли главата. Горди са от мен, но ми казаха да съм по-спокоен и да снижа напрежението и импулсивността си“, разказва Крум за съветите на най-близките си хора.

„Най-ценният урок, който научих от „Игри на волята“ е да съм по-смирен, а гледайки епизодите да съм по-директен и откровен", категоричен е участникът.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” гледайте в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.