Шампионката по самбо разказва за трудните си моменти в екстремното риалити и посочва своите фаворити за финал в подкаста “След Игрите”

Шампионката по самбо Мария Оряшкова е следващият напуснал “Игри на волята”. Тя беше изпратена с аплодисменти на Арената, след като прекрати успешната си спортната кариера пред очите на цяла България. Оряшкова беше гост в подкаста “След Игрите”, където разказа за своите най-тежки и най-щастливи моменти в “Игри на волята” и за живота си извън риалитито.  

ГАЛЕРИЯ: Шампионката по самбо Мария Оряшкова с нейните трудни и щастливи моменти в екстремното риалити "Игри на волята"

Оряшкова разкри, че прекратяване на спортната ѝ кариера е дълго обмисляно решение. Една от мечтите ѝ е да отвори собствена зала за самбо и вече работи по въпроса. Оряшкова повдигна завесата за това как биха се справили в “Игри на волята” тя и нейният брат, ако бяха влезли заедно в екстремното риалити.  

Момчил залага в последната кастинг битка за сезон 5 на “Игри на волята”

Шампионката посочи Мартин Николов - Елвиса като достоен съперник на Арената. Тя сподели, че го намира за много умен. Оряшкова посочи Момчил, Мастагарков и Виолета за нейни фаворити за топ 3. Тя изтъкна, че много харесва играта на бизнес дамата. Оряшкова вярва, че Момчил може да спечели “Игри на волята” 5.  

Най-трудните моменти за Оряшкова са били на Дивата река. Тя сподели, че най-голям страх е имала от паяците там и дори е отказвала да спи на земята първите вечери. Мария разказва в “След Игрите” и за други свои страхове, които е преборила по време на шоуто. 

Мария Оряшкова прекрати спортната си кариера на Арената на “Игри на волята”

Пред водещата Ива Иванова, Оряшкова разказа, че Румен Радев и Теодора Мудева вече не живеят при нея и са се изнесли в собствения си апартамент. Когато са делели един покрив, усещането е било все едно отново са в “Игри на волята”. Оряшкова разкри в “След Игрите” и как с Мудева са крили от Амазонките своето дългогодишно приятелство.  

В “След Игрите” Оряшкова разказва още за своя идеал за мъж, за отношенията си с Пеньо Гатевски - Гатьо след “Игри на волята” и за най-трудното състезание в живота ѝ, когато губи своята майка. Гледайте епизода в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” гледайте в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.