Капитанът на Гладиаторите избра лично предимство

Зъботехникът Иван Рълев победи олимпиеца Красимир Дунев в последната капитанска битка за сезон 5 на "Игри на волята". Той избра да вземе лично предимство и прибра за себе си Огърлицата на безсмъртието, която му осигурява таен имунитет на номинационен съвет и 50 златни гроша. Така капитанът на Гладиаторите добави в инвентара си още един важен предмет след като вече завоюва Сабите на спасението.

Ще напусне ли Виолета “Игри на волята” по медицински причини?

Красимир Дунев беше първият и последен лидер на Старейшините. Той се бори до последно, но Рълев демонстрира повече бързина и сила на Арената. Следващите две номинационни битки в сряда и четвъртък ще бъдат ключови, защото ще определят двамата участници, които ще се изправят в последната елиминационна битка преди сливането на племената.

Непобедим: Момчил Василев спаси Старейшините от Дивата река

Единствената жена при Гладиаторите Виолета Стайкова ще продължи участието си, въпреки контузиите. Дали отново няма да потопи червеното племе? 

Не пропускайте следващия епизод на „Игри на волята" в сряда, 22 ноември, от 20:00 часа по NOVA. 

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” гледайте в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.