Милионерът Мартин Николов - Елвиса донесе победата на червеното племе

Бизнесменът Мартин Николов - Елвиса триумфира на Арената и донесе победата на Гладиаторите в много важен момент от надпреварата в “Игри на волята”. Той се справи отлично на финалния елемент от битката - кулите на равновесието и въпреки бушуващия вятър, надви Момчил Василев, който също беше на косъм от победата. Загубата на Старейшините беше резултат от грешно избрана стратегия при подредбата на постовете по веригата.

Мария Оряшкова: "Игри на волята" ми помогна да преодолея страховете си

На съвета синьото племе номинира гимнастичката Виктория Пенелова, която попадна под обстрела на съплеменниците си след отпадането на нейния най-близък човек в играта - Мария Оряшкова. Тя беше посочена като най-слабото звено в номинационната игра и бе изпратена на елиминационен дуел, въпреки желанието на Михаил Кръстев да се бори в битката за оцеляване.

Следващият номинационен сблъсък ще е също толкова значим. При Гладиаторите най-голяма вероятност да се изправи срещу Пенелова има Мартин Николов - Елвиса, след като опитите му да насочи вниманието към Виолета Стайкова не се увенчаха с успех. Дали обаче при загуба мъжете в червеното племе няма да постигнат консенсус за нейната номинация? Кого биха изпратили Гладиаторите?

Момчил и Елвиса с решаваща роля в битката тази вечер

Не пропускайте следващия епизод на „Игри на волята“ в четвъртък, 23 ноември, от 20:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” гледайте в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.