Плувецът Михаил Кръстев е първият финалист, който отпадна от „Игри на волята” 5 в последната седмица на екстремното риалити

Той загуби елиминационната битка срещу Иван Рълев и Благомир Мастагарков и е специален гост в официалния подкаст на екстремното риалити „След Игрите”.

Пред водещата Ива Иванова Михаил разказа, че предстоят от повече от месец на Чистилището му се е отразил много зле и му е коствал мястото във финала. Плувецът е изгубил 17 килограма и голяма част от силата си. Говорейки за Чистилището, Михаил споделя, че ако е трябвало да избира дали да спаси Никол или Цецо, би изпрал Никол, защото му е по-близка. В „След Игрите” отговаря и на въпроса какъв би бил изборът му между Денислава и Никол.

Плувецът Михаил Кръстев напуска “Игри на волята”

Михаил споделя, че съжалява, че не е номинирал Виолета на последния съвет, защото това е можело да го спаси от елиминационната битка. Влизайки в „Игри на волята”, не е очаквал, че ще има толкова много стратегически подготвени играчи. Фаворит за победата му е Момчил Василев, а най-много съжалява, че не са се изправили един срещу друг на Арената.

Зрелищен съвет ще посочи опонента на Рълев в елиминационната битка

В „След Игрите” Михаил разказа за бизнеса на своето семейство. Те работят с камъни и мрамор, а на него често му се налага да прави дизайни на надгробни плочи. Плувецът споделя, че харесва работата си.

Михаил разказа и какво се случва в Резиденцията, когато камерите не работят, за подготовката си за “Игри на волята”, която включва йога, и за своята дългогодишна връзка. 

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” гледайте в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.