Ще ви разкрием тайните, които големият Парцалев крие зад кулисите, какво стои зад деликатния му опит да пази личния си живот и да крие болестта, която го довърши

Георги Парцалев. Той наистина е Вселена от познания, любопитство, талант и доброта. Играел е шумно, помагал е тихо, съществувал е достойно. И е оставил много изкуство след себе си.

Предстои да се смеем, но и да се натъжим заради жалките опити да се спаси огромното му наследство. Ще ви разкрием тайните, които големият Парцалев крие зад кулисите, какво стои зад деликатния му опит да пази личния си живот и да крие болестта, която го довърши.

В общината в Левски вече имат проект за нова сграда – музей, но нямат пари. Търсят дарители. Вече години не попадат на присъщата за Парцалев широка скроеност. Вероятно ако поне един от днешните хора с възможности изгледа поне един филм с Георги Парцалев – би разбрал защо неговите съвременници са били истински щастливци. Да, те са приели неговите принципи като този: „Три неща за мен са най-скъпи: здравето, приятелството и любовта - защото не се купуват с пари."

Гледайте „Ничия земя“ тази събота от 18.00 ч. по NOVA.