Бизнес дамата разказва за пътя си до първия милион и за отношенията си със своя най-голям враг в шоуто

Бизнес дамата Виолета Стайкова е един от най-обсъжданите участници в пети сезон на “Игри на волята”. Тя отпадна на крачка от финалите и беше в подкаста “След Игрите”.

ГАЛЕРИЯ: Бизнес дамата Виолета Стайкова преди и след участието си в “Игри на волята” сезон 5

Пред водещата Ива Иванова Виолета разкри, че искрено се забавлява от всичко, което чете по свой адрес онлайн. Виолета, която от 23 години живее в САЩ, споделя, че ѝ е отнело десетилетие да започне собствения си бизнес. В “След Игрите” тя разказва за пътя си до първия милион.

Виолета Стайкова отпадна от "Игри на волята" 5

Виолета вярва, че дъщеря ѝ Денислава има място на финала. Двете влязоха заедно в екстремното риалити, но в последствие бяха разделени. Бизнес дамата е категорична, че е играла заради дъщеря си и дори лекарите да я бяха посъветвали да се откаже заради тежките си контузии, за нея това е неприемливо решение. Виолета споделя и кой е нейният перфектен женски финал за сезон 5 на “Игри на волята”.

В “След Игрите” Виолета открехна завесата за отношенията си със своя най-голям враг в шоуто - Мартин Николов - Елвиса. Тя определя милионера като неподходящ за игра в коалиция, заради своята избухливост и тенденцията му да предава близките си хора. Въпреки това в подкаста тя сподели и какви са силните качества на Мартин.

Виктория и Михаил от „Игри на волята“: Фаворитите ни са Момчил и Рълев

Виолета разкри още кой е най-силният и най-слабият ѝ ход в “Игри на волята”, най-забавните ѝ моменти с Рълев и Радо при Гладиаторите и каква е тайната на нейната баница. Епизодът с участието на бизнес дамата вече е наличен наличен в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube

Не пропускайте следващия епизод на „Игри на волята" в четвъртък, 30 ноември, от 20:00 часа по NOVA. 

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” гледайте в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.