Медицински екип ще трябва да прекъсне зрелищната битка между Денислава и Мартин

Ожесточен двубой между Денислава Велкова и Мартин Николов - Елвиса ще определи кой от двама им ще заслужи мястото си в полуфиналите. Зрелищната битка, която ще бъде в центъра на епизода на “Игри на волята” тази вечер от 20:00 часа по NOVA, ще бъде прекъсната от медицинския екип. Лекарите ще трябва да решат дали дуелът може да продължи или не.

Виолета Стайкова отпадна от "Игри на волята" 5

Мартин отстрани майката на Денислава - Виолета Стайкова и си гарантира място в топ 6 на “Игри на волята” 5. Често подценяван, Елвиса показа много хъс на Арената. Срещу него обаче излиза отпочиналата Денислава, която е една от най-силните и подготвени жени този сезон. Ще успее ли Дени да изпълни завета на майка си и да влезе във финалната петица?

Виктория и Михаил от „Игри на волята“: Фаворитите ни са Момчил и Рълев

Отпадналият участник тази вечер ще бъде гост в подкаста “След Игрите”, където за първи път ще коментира представянето си в “Игри на волята”. Епизодът ще бъде наличен в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube веднага след края на излъчването на епизода на риалитито по NOVA.

Денислава или Мартин? Кой ще си напусне екстремното риалити на крачка от полуфинала и големия финал в петък?

Не пропускайте епизода на “Игри на волята” тази вечер от 20:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” гледайте в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.