Гледайте приключенската лента "Макс" от 13.00 ч. и комедията "Таткова градина" от 15.10 ч. в събота по NOVA

Забавни ситуации очакват зрителите с филмите в съботния следобед по NOVA. От 13.00 ч. ще проследим една истинска история за верността и приятелството в  приключенския екшън "Макс". В главните роли във филма влизат Томас Хейдън Чърч, Джош Уигинс и Люк Клайнтанк, а режисьор е Боаз Якин, известен с работата си по хитови ленти като “Сейф”.Историята на филма разказва за кучето сапьор Макс, което е участвало във военни действия в Афганистан и губи своя стопанин Кайли там. Малкият брат на загиналия войник –Джъстин, решава да се погрижи за кучето и по този начин да разбере какво точно се е случило с Кайли. Изненадващо между Джъстин и Макс се заражда едно необикновено приятелство.

По-късно от 15.10 ч. бащите ще поемат отговорността, а децата ще се забавляват в комедията "Таткова градина". Отговорната задача да се грижат за малките се пада на холивудските звезди Еди Мърфи и Джеф Гарлин, чиито герои Чарли и Фил си припомнят радостите на бащинството. 

Двамата приятели са рекламни специалисти, които обаче са уволнени след провал на рекламата им за зеленчукова каша. Докато безуспешно си търси работа и се грижи за четиригодишния си син, на Чарли му хрумва страхотна идея. След като двамата с Фил могат да се грижат без проблем за двете си деца, едва ли ще е много по-трудно, ако децата са десет. Проектът на двамата приятели обаче ще се окаже по-труден отколкото са си представяли, тъй като всяко дете е различно и отчайващо предизвикателство. Ще успее ли бизнес планът на амбициозните бащи? 

Не пропускайте приключенската лента "Макс" от 13.00 ч. и комедията "Таткова градина" от 15.10 ч. в събота по NOVA