Фаворитът на зрителите в “Игри на волята” 5 Момчил Василев завърши втори след големия победител Иван Рълев

Рекордьорът по победи Момчил беше гост в подкаста “След Игрите”, където разкри дали би участвал в All Stars сезона на Игрите и как се е запознал с любимата си Боряна.

Победителят Иван Рълев: Огромното желание и вярата ми помогнаха за победата в „Игри на волята“ 5

Момчил сподели, че не е разочарован от загубата във финала. Той разказа, че в живота често остава втори. Пред водещата Ива Иванова Момчил загатна дали би участва в All Stars сезона на “Игри на волята”. Сред най-силните участници, срещу които може да се изправи на Арената, той посочи сребърния медалист от сезон 4 - Филип Атанасов.

Рекордьор по победи: Момчил, който спечели сърцата на зрителите на „Игри на волята“

В “След Игрите” Момчил разказа за живота си в Китай и за трудностите, които е срещнал там. Той сподели каква за него е най-голямата прилика между китайците и българите.

Нещото, което е убягнало на зрителите според Момчил е, че с Мартин Николов - Елвиса са били много близки по време на формата. Той разкри и дали са оправили отношенията си с Теодора Мудевa и Румен Радев. Момчил разказва още защо е спрял кафето преди да влезе в Игрите, как е минал кастингът му и каква е разликата да излизаш на Арената като Гладиатор и като Амазонка.

Кастингът за сезон 6 на “Игри на волята” вече е отворен. Всички желаещи могат да се запишат на платформата на екстремното риалити. Част от участниците вече са известни, след като спечелиха кастинг битките си на Арената на най-вълнуващия формат.  

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” гледайте в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.