„С Дени поддържаме приятелски отношения, фокусиран съм на 100% в това да развия бизнеса си“, споделя зъботехникът

В студиото на „На кафе“ големият победител в сезон 5 на най-екстремното риалити разказа за емоциите от победата на Арената, за взаимоотношенията си с останалите участници във формата и за амбициозните планове за професионалната си реализация в бъдеще.

Момчил: Спрях кафето, за да се подготвя за “Игри на волята”

„Все още ме държи еуфорията от излъчения епизод. Бяхме се събрали всички, за да го гледаме заедно. Дени беше направила организацията по страхотен начин. Беше много приятно и много се забавлявахме. Радвам се, че споделихме заедно тази емоция. Гладиаторите оцениха това, че доминирах в битките. Мисля, че заслужено си спечелих тяхното уважение“, разказва Рълев и споделя, че на кастингите за предаването е бил одобрен веднага. „Това беше първото ми записване за кастинг за „Игри на волята“. Дори бях гледал само четвърти сезон. От него се запалих по предаването. След това изгледах и трети, за да се запозная по-добре със социалната игра и да бъда по-подготвен, когато вляза. Нямах възможността да играя с брат си до края, но явно така е трябвало да стане. Когато се прибрах, за първи път го видях толкова развълнуван“, споделя големият победител.

Иван Рълев разказва, че след излизането си от Игрите се вижда първо с родителите си, които по това време са на морето. „Много бяха развълнувани, а баща ми каза, че е бил сигурен в моята победа. Първите две седмици бяха по-критични за мен. След това играта се „отпуши“ и успях да си повярвам, че мога да направя това, за което съм дошъл, а именно - да победя. Още първия ден на Арената гледах внимателно момчетата и момичетата на терена и преценявах кой какво може. Преценката ми се оказа горе-долу вярна. Имаше няколко човека, които си представях, че може да стигнат до финала, но не успяха. Като например Цецо. Много исках да го видя на финала, но нещата не се развиха добре за него и не се случи“, коментира Рълев.

Рекордьор по победи: Момчил, който спечели сърцата на зрителите на „Игри на волята“

Големият победител в сезон 5 споделя, че не открива грешки в играта си и е категоричен, че Мартин е изненадата на сезона. „Той успя да ме победи в една от битките. Тогава ми направи много добро впечатление и заслужи уважението ми на Арената. Държеше се мъжки във всеки един момент и винаги си казваше, когато има нещо. Без да се прикрива и без задкулисни истории. Според мен напълно заслужено стигна до финала“, категоричен е Рълев.

Според шампиона на сезон 5 гладът е най-лошото в „Игри на волята“. „Но аз знаех, че ще има глад и мизерия. Знаех, че няма да има високо ниво на хигиена на Арената. Но това е един период от три месеца, с който трябва да се справиш. Стискаш зъби и го правиш“, каза още Рълев.

Победителят Иван Рълев: Огромното желание и вярата ми помогнаха за победата в „Игри на волята“ 5

За стратегията за коалиция с жените

„Мислех, че с дамите мога да направя по-интересна игра, както се видя и от отношенията ми с Виолета. Ако тя не беше влязла в нашето племе, постоянно щях да бъда на елиминации“, категоричен бе победителят.

Той разказа още, че също както Момчил, не умее да губи. „Радвам се, че успях да играя с него, защото той наистина е адски силен играч и ме караше да се развивам през цялото време и да бъда все по-добър. Ние с него винаги бяхме първи на постовете в нашите племена. Много обичах съревнованието между нас“, споделя Рълев.

За професионалната му реализация като зъботехник

„Всеки ден гледам да научавам нещо ново. Работя с голяма любов и когато направя нещата, както трябва, това ми носи голямо удовлетворение. Когато видиш един хубав продукт в устата на пациента, когато направиш нещо красиво за неговата усмивка, чувството е незаменимо. А парите, които изкарваш, са просто един бонус. Както и тези 100 хиляди лева от наградата", коментира още Рълев.

„С Дени не ни се получиха нещата, защото и двамата сме много амбициозни, а в бъдеще, ако имаме връзка, това би било проблем. В момента поддържаме чисто приятелски отношения и нямам нужда от партньор в живота си. Фокусиран съм върху професията си и работя до късно. В даден момент ми се иска да създам здраво семейство, но в момента градя основите на бизнеса си и той ми е приоритет. Искам да дам 100% от себе си, за да го развия“, категоричен е Рълев.

Кастингът за сезон 6 на “Игри на волята” вече е отворен. Всички желаещи могат да се запишат на платформата на екстремното риалити. Част от участниците вече са известни, след като спечелиха кастинг битките си на Арената на най-вълнуващия формат.  

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” гледайте в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.