Гледайте развръзката на сезон 5 тази събота от 20:00 ч. по NOVA

Добротата и любовта ще възтържествуват в трогателния финал на петия сезон на “All Inclusive” тази събота от 20:00 ч. по NOVA. След всичко, което героите преживяха по време на вълнуващата си почивка в с. Баня, те са готови за развръзката на своите планове и взаимоотношения. Елена (София Маринкова) ще настоява да разбере цялата истина за странните събития и театъра, който са разигравали близките й след инцидента с падането. Но колкото повече разплита историята, толкова повече ще се обърква в мислите и чувствата си. Сигурна е само, че иска да запази дистанция от Емил (Явор Борисов), защото изненадващите разкрития я карат да чувства дискомфортно в негово присъствие. Той усеща, че е допуснал красивата Елена твърде близо до сърцето си и не е сигурен как е най-добре да постъпи. Какво ще предприеме влюбеният мъж и дали двамата ще успеят да запазят поне приятелски взаимоотношения след случилото се?

Неочаквано приятелство се заражда в „All Inclusive”

Чобанови са притеснени, защото Преслав (Виктор Попов) изчезва безследно и не може да бъде открит никъде. Марияна (Елена Атанасова) изпитва огромна вина, защото дъщеря й е оставила детето именно на нея. Тя не може да си прости, че не го е опазила и е убедена – малкият е чул истината за баща си и затова е избягал. Христо (Ненчо Балабанов) е по-оптимистично настроен – сигурен е, че Преслав просто се крие някъде и пак е намислил някоя беля. Уплашената жена ще срещне разбиране и подкрепа сред доскорошните си опонентки Албена (Лили Сучева) и Марина (Яна Огнянова). В напрегнатите часове на издирване те постепенно ще разберат, че има много неща, които ги свързват и понякога сплотената „женска сила“ може да се окаже решаваща, дори в най-трудните моменти. Какво се е случило с Преслав и как ще успее да изненада възрастните по най-неочаквания начин?

Мартин Методиев от „All Inclusive“ за призванието да си актьор

Константин (Стефан Иванов) също не може да си намери място от притеснение, защото резултатът от ДНК-теста най-накрая пристига. Емоциите му надделяват и той не събира смелост да отвори плика. Побърква го само мисълта, че Жоро (Мартин Методиев) може да се окаже чужд син. Константин има чувството, че се намира на кръстопът и всеки момент животът му ще поеме в неизвестна посока. Отчаян, че може да загуби семейството си, той решава, че е редно да видят резултата заедно. Какво ще покаже съдбовния лист хартия и кой е биологичният баща на Жоро?

Капан за кметове в „All Inclusive”

Напрежение е обхванало и Йордан Парушев (Петър Калчев), защото предстои най-важното събитие от неговата предизборна кампания за кмет. Предварително подготвената политическа игра е заплетена толкова умело, че най-силната фигура в надпреварата да се откаже доброволно от своето място. В замяна, Йордан трябва да обслужи определени икономически интереси. Изглежда, че всичко върви по план, докато не започва пресконференцията, по време на която ще настъпи пълен обрат. Какво точно ще се случи – гледайте емоционалния финал на „All Inclusive“ сезон 5 тази събота от 20:00 ч. по NOVA!

Следете всичко за „All Inclusive“ във Facebook страницата и на Instagram профила на сериала.