Сред участниците има хора, които са готвили за принц Хари, за Меган Маркъл, за футболния отбор на „Челси“ и за световната звезда Антъни Хопкинс

Първият Фестивал на баницата в Световрачане започна днес в 10.00 ч., а майсторите на това кулинарно изкушение ще премерят сили и ще бъдат оценявани под зоркия поглед на шеф Виктор Ангелов и шеф Светлана Илиева.

Шеф Ангелов разкри какво да очакват зрителите от предстоящия шести сезон на обичаното кулинарно шоу. Нови атрактивни претенденти ще се борят за наградата от 100 хиляди лева и ще се опитат да го впечатлят.

Най-мащабното кулинарно риалити Hell’s Kitchen се завръща с шести сезон

„Участниците в новия сезон са брилянтни. Има такива, които са готвили за принцове и принцеси, за принц Хари, за Меган Маркъл, за футболистите на „Челси“, за холивудски знаменитости, дори за Антъни Хопкинс. Има и такива с доста нетипични за един кулинар професии. Отсега мога да издам, че за първи път ще имаме в телевизионен формат действащ кмет. През новия сезон до мен отново ще бъдат Дани Спартак, Никола и Светла. Ще обиколим с караваните половината страна. Предстоят ни много разнообразни и интересни дестинации. Хората трябва да ни чакат изненадващо във всеки един край на България. Ще има отново звезден отбор с още по-интересни имена от миналата година. Всички те са много добре познати на публиката. Имаме победители от различни риалити формати – едното е кулинарно, а другото – музикално. Отново ще има и звезден победител, който ще вземе купата“, разкрива шеф Ангелов.

Повече информация можете да откриете в уебсайта на Hell’s Kitchen България, Facebook страницата, както и в официалните Instagram и TikTok профили на предаването.