Благотворителният епизод, под надслов „Като две капки вода за всяко дете“ в партньорство с УНИЦЕФ, ще се състои тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Звездите, децата и всички зрители тази вечер ще могат да подадат ръка на децата в нужда.

Александър Сано гостува в студиото на „Събуди се“, за да разкаже повече за благотворителния концерт, който ще предизвика осем български звезди и осем талантливи деца да влязат в образ и да изпълнят любими песни с кауза – закрила на всяко дете от насилие.

„Самият аз не виждам вариант, в който бих отказал да се присъединя към такава важна кауза. От ранна възраст съм развил свръхчувствителност към случки, свързани с несправедливост спрямо деца. Това е тема, за която трябва да се говори много. Трябва да се говори и за хората, които практикуват агресия срещу деца. Това са хора с много сериозни проблеми. Вероятно те идват от тяхното детство. Но когато вече сме възрастни хора, вече нямаме оправдание. Ако виждаш, че не можеш да се контролираш, потърси помощ. Не е срамно“, споделя Сано.

Мария Бакалова, Христо Стоичков, Елена Петрова и Маги Халваджиян стават жури на „Като две капки вода за всяко дете“

„Наскоро видях в Instagram една дама психолог, която каза: „Не хвърляйте усилия в това да възпитавате децата си, те така или иначе ще станат като вас. Възпитавайте себе си!“. Замислих се, че това наистина е така. Децата стават като родителите си. В редки случаи става обратното. Има един световноизвестен случай за двама братя близнаци в САЩ. Единият е изключително уважаван лекар с позиция в обществото, а другият – рецидивист, който излежава поредна 20-годишна присъда. На въпроса – защо са станали такива? И на двамата отговорът е един и същ: „Заради баща ми!“ Тоест, единият се е отвратил от баща си и си е казал, че няма да стане като него, а другият просто е станал като него.“

Тази вечер Сано ще излезе на сцената на „Като две капки вода за всяко дете“ заедно с Йоан, едно изключително енергично и слънчево дете. „Ще се опитаме да развеселим публиката с нашето изпълнение. Ще танцуваме и ще се раздадем на макс, за да подтикнем хората да подкрепят каузата и да започнат да разсъждават по този проблем. Защото крайната цел на УНИЦЕФ е да се изградят центрове за помощ и превенция “Зона ЗаКрила“ в цялата страна.”

Актрисата Мария Бакалова, националният посланик на УНИЦЕФ България – Елена Петрова, легендарният футболист – Христо Стоичков и продуцентът на „Като две капки вода“ – Магърдич Халваджиян, ще заемат местата на жури.

На сцената заедно със своите дуетни половинки ще излязат Софи Маринова, Маргарита Хранова, Михаела Маринова, Миро, Владимир Михайлов, Славин Славчев, Веселин Маринов, Александър Сано. Всеки зрител ще може да се включи в каузата и да дари онлайн или чрез СМС като гласува за любимия си дует.

Утре вечер ще стартира и дванадесетият сезон на най-обичаното и гледано шоу в българския ефир – „Като две капки вода“. Кои ще са новите осем звезди, които ще влязат в най-забавното и вълнуващо музикално приключение? Гледайте на 19 февруари от 20:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата, официалните профили на „Като две капки вода“ в Instagram и TikTok, както и сайта на NOVA за повече информация за официалния старт на сезон 12.