Утре вечер стартира дванадесети сезон на любимото шоу за преобразявания

Навръх рождения си ден Маги Халваджиян гостува в предаването "На фокус с Лора Кумова", за да разкаже повече за благотворителната вечер на "Капките" в подкрепа на децата и семействата, жертви на насилие, и за предстоящия нов сезон на любимото шоу за преобразявания, което стартира утре в 20.00 ч. по NOVA.

„Всяка работа е успешна, ако я обичаш и се забавляваш. Днес, освен че имам рожден ден, моят любим „Милан“ играе и няма да успея да гледам мача, защото ще съм жури в днешния епизод на „Капките“. И тази година имаме дуети на звезди с деца. Миналата година беше много забавно и съм много доволен заради УНИЦЕФ, защото им помогнахме да съберат пари за децата. Миналата година събрахме много средства“, сподели продуцентът на „Като две капки вода“ Маги Халваджиян.

Каузата, зад която застават „Капките“ и УНИЦЕФ тази година е много важна – изграждането на центрове за помощ и превенция “Зона ЗаКрила“ в цялата страна за подкрепа на децата жертва на насилие.

Специалната изненада за рождения ден на Маги, с която Лора Крумова го развълнува силно, бе неговата майка и носител на титлата „Мис Бургас“ 1964 Юлия, която разказа много любопитни истории за живота на семейството и детството на продуцента.

„Той беше много красиво дете и всички го гледаха с възхищение“, споделя майката на Маги, която е балерина. „Беше непрекъснато в театъра заради баща си. И в залата, където преподавах класически балет. От нас е взел упоритостта и фантазията си."

Оказва се, че нейна е идеята за "Като две капки вода". Една вечер Юлия се обажда на Маги и му казва да си пусне италианския канал RAI, защото показват много интересно шоу. Това беше първият сезон на "Капките" в Италия. 

Кое е най-лудото нещо, за което майка му го подкрепя в живота, кой е най-важният арменски закон в семейството, по какво си приличат съпругата му и майка му гледайте във видеото.