Първият епизод на продължението на „Дяволското гърло“ ще се излъчи на 29 февруари от 22.00 ч. по NOVA

Рая Пеева гостува в студиото на „Събуди се“, за да разкаже повече за ролята си в продължението на хитовия криминален сериал „Дяволското гърло“ – „Есента на демона“.

„Моята героиня е най-известният журналист във Велико Търново. И общо взето всичко минава през нея. Тя е амбициозна, интелигентна и красива. Бута се навсякъде и има болна амбиция. Има любовни афери с няколко от персонажите в сериала. Страшно благодарна съм, че съм в този екип и ме избраха за тази роля. Приех веднага предложението, защото „Дяволското гърло“ беше един от любимите ми български сериали. Да си рамо до рамо с тези артисти е истинско удоволствие. Моя приятелка и колежка каза, че „Есента на демона“ започва по-обещаващо от четвърти сезон на сериала True Detective. Екипът вече изгледа два епизода и настръхвах почти през цялото време. Това, че излизането на сериала се забави във времето, определено си е струвало. Защото всички усилия ще се видят и оценят на 29 февруари от 22.00 ч. по NOVA”, категорична е актрисата.

Рая Пеева разказва, че е възхитена от Велико Търново. „Снимахме в града близо три месеца. Това е един великолепен град и допълва по невероятен начин всяка една локация и всяка една сцена.“

Не пропускайте първи епизод на продължението на хитовия криминален сериал „Дяволското гърло“ – „Есента на демона“ на 29 февруари от 22.00 ч. по NOVA.